FCM Håndbolds favoritter tabte for anden gang i træk til København Håndbold, der er i sin første DM-finale.

For første gang siden 2012 bliver FCM Håndbold ikke en del af DM-finalen i håndbold for kvinder.

Lørdag tabte cheftræner Kristian Kristensens hold 23-29 ude til København Håndbold i den anden kamp i semifinalen mellem de to hold.

Eftersom København Håndbold vandt den første semifinalekamp med 21-20 i Ikast, er klubben fra hovedstaden meget overraskende klar til sin første DM-finale.

FCM Håndbolds vicemestre vandt ellers grundspillet suverænt med 39 point for 22 kampe, så holdet trådte direkte ind i DM-semifinalerne.

Her måtte holdet altså se sig besejret af København Håndbold, der sluttede som nummer fire i grundspillet med 28 point.

Kampen var længe lige i første halvleg, men hjemmeholdet rykkede mod afslutningen af halvlegen fra gæsterne med tre mål på stribe og en pauseføring på 14-11.

FCM skulle vinde for at fremtvinge en tredje kamp på hjemmebane, og gæsterne fik hurtigt bragt København Håndbolds forspring ned på et mål.

Igen formåede hjemmeholdet imidlertid at rykke fra favoritterne og fik skabt et komfortabelt forspring.

FCM Håndbold, der har været igennem en opslidende sæson med mange Champions League-kampe, formåede ikke at svare afgørende igen.

I finalen skal København Håndbold møde enten Viborg HK eller Nykøbing Falster.

FCM Håndbold må trøste sig med, at klubben trods nederlaget har mulighed for at komme med i Champions League i næste sæson.

FCM er som vinder af grundspillet sikret en plads i kvalifikationen.