KØB PLUS!

Knudsen afviser karrierestop

Stregspilleren Michael V. Knudsen er i chok over historien om, at han er færdig med tophåndbold.

Michael V. Knudsens karriere er slet ikke i fare, som mediet Flensborg Avis ellers skrev torsdag.

Problemer med anklen har gjort, at den 34-årige håndboldspiller ifølge mediet skulle igennem en scanning fredag, men derfra og til et karrierestop er der langt, forklarer Knudsen, der allerede har i dag - torsdag - gennemgik MR-scanningen.

- Jeg griner bare lidt af det, siger Michael V. Knudsen til TV2 om rygterne.

- Alt i de historier er faktisk forkert. Min karriere er ikke i fare. Overhovedet ikke. Og scanningen var faktisk i dag. Det så fint nok ud. Jeg har haft lidt problemer med den ene fod, der er blevet lidt overbelastet, da jeg har spillet stort set fuld tid hele efteråret - og ikke kun nogle få minutter, som andre skriver. Men nu får jeg lidt behandling, og min fod får lidt ro her i VM-pausen. Derefter regner jeg med at være fuldt klar igen til den første kamp for Flensburg/Handewitt efter pausen, understreger Michael V. Knudsen.

Stregspilleren kan i det hele taget ikke finde ud af, hvorfor historien om et karrierestop overhovedet er kommet på tale. 

- Jeg har faktisk været lidt i chok over at læse de ting. Jeg kan ikke forstå, at man ikke har spurgt mig, før man har skrevet sådan noget rod.