Klumme: Er du arrogant, Mikkel Hansen?

Verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen er ikke altid verdens bedste foran tv-kameraerne

Hans spil på banen fejler ikke noget, og Mikkel Hansen bliver rost for at være en af verdens mest afgørende håndboldspillere.

Men Sporten.dk's nyhedschef Benjamin Munk Lund savner mere velvilje fra den danske profil, når han efter kampene forsøger at kommunikere med de millioner af danskere, der følger med bag tv-skærmene.

- Efter at jeg nu i halvanden uge under håndbold-VM har kedet mig igennem Mikkel Hansens indelukkethed og tydelige ugidelighed i mødet med offentligheden, er jeg nået til et punkt, hvor jeg finder det synd for håndboldsporten, at en af spillets største stjerner tilsyneladende mangler forståelse for, at kontakten til den halvanden million danskere, der sidder og kigger med, også har en betydning, skriver Benjamin Munk Lund i sin klumme på Sporten.dk.

I klummen skriver han videre, at Mikkel Hansen efterhånden er så etableret en sportsstjerne, så han ikke længere kan gemme sig bag en undskyldning om generthed.

- Jeg læser sådan set stadig en vis grad af generthed i attituden, men må også bare sige, at det ikke længere kan stå alene. Nu spørger man også sig selv: Er han sur? Er han arrogant?

LÆS NYHEDSCHEFENS KLUMME HER.

- Og nej, jeg efterspørger ikke, at Mikkel Hansen skal være fjollet, skal være med i ’Vild med Dans’, skal i ’Firestjerners middag’, og hvad der ellers over årene er blevet forvekslet med at »give noget af sig selv.« Jeg efterspørger egentlig bare en lidt tydeligere respekt for, at det er en del af arbejdet at tale med et minimum af passion, begejstring, glæde, indlevelse til det store, store publikum, som gemmer sig ude på den anden side af det pressecirkus, som ikke mindst DR og TV2 ruller ud under sådan en slutrunde, lyder det.

  

Afstemning


Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08