Mette Gravholt er dybt berørt af at være blevet sat af landsholdet.
Mette Gravholt er dybt berørt af at være blevet sat af landsholdet. Foto: Henning Bagger

Stregspilleren Mette Gravholt er ikke længere en del af Klavs Bruun Jørgensens landshold i damehåndbold. Det fik spilleren at vide torsdag efter en telefonsamtale med landstræneren.

Det oplyser hun i en pressemeddelelse fra sin arbejdsgiver, Nykøbing Falster Håndbold.

»Under VM opstod der episoder, som jeg ikke vil kommentere på, da sådan noget holdes internt. Det er klart, at jeg så frem til en snak med Klavs Bruun efter VM, så vi kunne se fremad.«

»Da Klavs lægger ud med at sætte mig af landsholdet i telefonen, fortæller jeg ham om mine overvejelser om at stoppe, da jeg som person er meget ærlig,« siger Mette Gravholt.

Gravholt

Under VM i december i Danmark udtalte Gravholt, at hun ikke var begejstret for den stil, som der blev praktiseret på Klavs Bruun Jørgensens hold. Det var landstrænerens første slutrunde i spidsen for Danmark, efter han overtog roret fra Jan Pytlick.

Mette Gravholt afviser ikke, at hun på et tidspunkt vender tilbage i rødt og hvidt, hvis hun får muligheden.

Mette Gravholt

»Jeg har ikke meldt fra til landsholdet, men jeg er blevet sat af, og det må jeg forholde mig til. Jeg ved ikke, om jeg er færdig på landsholdet for altid, men jeg er til enhver tid klar til en snak med Klavs, hvis han er interesseret.«

»Jeg har altid været glad for at spille på landsholdet, og jeg ser det som en ære at repræsentere mit land i den sport, som jeg elsker så højt. Derfor berører det mig også meget, at det foreløbigt er slut nu,« siger Mette Gravholt.

Mette Gravholt har spillet 59 landskampe for Danmark.

/ritzau/

SMS

Hitter på Facebook