KØB PLUS!

Klavs Bruun: Derfor blev jeg 'sindssyg'

Team Tvis Holstebro leverede en indsats langt under niveau, da holdet torsdag aften tabte 25-30 på hjemmebane til undertippede Sønderjyske.

Og en så ringe præstation var mere, end træner Klavs Bruun Jørgensen kunne acceptere. Da hjemmeholdet med 20 minutter igen var bagud med syv, blev det for meget træneren, som gav spillerne en af den slags decibelrige skideballer, der sætter sig fast i hukommelsen hos både spillere og tv-seere. 

Du kan se Klavs Bruuns raseriudbrud ved at klikke her.

Dagen derpå forklarer Tvis-træneren nu, hvorfor han røg helt op i det røde felt.

- Når man står der som træner og har prøvet at foretage flere taktiske ændringer, og der ikke er noget, der hjælper, så er der ikke andet at gøre end at flejne fuldstændig ud. Det er det sidste taktiske våben, der er. Jeg håbede, at der kunne komme en trodsreaktion ved at sige, 'nu er det fandeme nok', forklarer Klavs Bruun Jørgensen.

Træneren understreger, at han også har et ansvar for spillernes manglende parathed torsdag aften. Derfor holdt han også igen, da spillerne kom ned i omklædningsrummet efter kampen.

- Nej, de fik ingen skideballe efter kampen. Men jeg havde da lyst til at eksplodere og sige en masse ting, men det er lige så meget mit ansvar, og det tager jeg også på mig. Der er heller ikke en af spillerne, som ikke godt ved, det var noget pis, det der skete i kampen. Så jeg havde heller ikke behov for at save dem over en gang mere, siger Klavs Bruun og fortsætter:

- Det irriterer mig også, at jeg ikke tidligere på ugen fik gjort noget ved det, for jeg gik med fornemmelsen af, at det kunne blive sådan en kamp, hvor vi ikke var klar. Det sagde jeg også til min kone inden kampen. Og så var det bare frustrerende, at det blev sådan, og jeg ikke havde fået gjort noget ved det i ugens løb, siger Team Tvis Holstebro-træneren.

- Nu træner vi sammen igen på mandag, og så samler vi op der, tilføjer Klavs Bruun Jørgensen.

Team Tvist Holstebro ligger i øjeblikket nummer tre i ligaen, men de kan dog i weekenden blive overhalet af både Skjern og Aalborg i tabellen.