Et gigantisk kollaps ramte lørdag aften Team Tvis Holstebro.

Hjemmeholdet under ledelse af den tidligere danske landsholdsspiller Klavs Bruun Jørgensen havde fuldstændig styr på begivenhederne mod Aalborg Håndbold i de første 40 minutter.  21-12 førte Team Tvis Holstebro på det tidspunkt efter en pauseføring på 14-8. Efter 21 minutters spil af første halvleg havde de ført med hele 11-3.

Men i de sidste tyve minutter af kampen gik det galt. Helt galt. Hjemmeholdet kollapsede totalt og lukkede helt uforståeligt udeholdet ind i kampen. Et comeback af en anden verden blev fuldendt, da Emil Berggren til sidst gjorde det til 24-23 til Aalborg Håndbold.

»Det her er tæt på at være det værste, jeg har prøvet. Vi spiller fremragende, ganske enkelt, i begge ender i 40 minutter, for så at klaske helt sammen. Der er slet ingen tvivl om, at det er noget, der sker noget oppe i spillernes hoveder, og det er noget, vi skal have løst meget hurtigt, især fordi det minder om situationen mod Århus Håndbold,«, siger Klavs Bruun Jørgensen til Team Tvis Holstebros hjemmeside og henviser dermed til onsdagens 21-23-nederlag til åårhusianerne.

I Aalborg-lejren var der ikke overraskende smil over hele linjen efter det vanvittige comeback.

»Det var en af de der once in a lifetime moments, hvor der var en masse ting, der lykkedes. Vi havde jo solgt kampen og håbede egentlig bare på at komme af sted med anstændigheden i behold,« siger cheftræner og ligeledes tidligere landsholdskæmpe Jesper Jensen til DR Sporten.