KØB PLUS!

KIF-træner sur over karantæne

KIF Kolding Københavns træner, Peter Bredsdorff-Larsen, er sur over de to kampes karantæne til Kim Andersson.

Kim Andersson har fået to kampes karantæne efter sit røde kort i topkampen mod Skjern, hvor han ramte den tidligere danske landsholdsspiller, Claus Møller Jakobsen, i ansigtet. 

Og den karantæne forstår KIF Kolding Københavns træner, Peter Bredsdorff-Larsen, ikke meget af.

- .Jeg har før udtalt, at jeg ønsker mig et karantænereglement, hvor begrebet “match straf” indgår, og hvor der kun bruges karantæne ved voldstilfælde og resultatafgørende aktioner. Det er jo næsten ikke til at klare at tænke på, at en sådan episode kan opstå i sidste kamp før semifinalerne, og så spiller man uden en afgørende spiller i to altafgørende kampe. Vi skal have kigget på de regler, og jeg er vist ikke den eneste træner og klubleder, der har den holdning, siger Peter Bredsdorff-Larsen til klubbens hjemmeside.

- Giv nu spilleren en ”tak for i dag straf”. Jeg er helt sikker på, at det ikke ændrer noget som helst i vores sport. Kun det at vi stiller med de rigtige hold hver gang, og folk, der elsker vores produkt, får den bedste vare, tilføjer Peter Bredsdorff-Larsen.

Den svenske verdensstjerne er også selv uforstående over for afgørelsen.

- Efter kampen gik mine holdkammerater og trænerne rundt og snakkede om, at det blev en eller to kampes karantæne, men jeg troede egentlig bare, at de drillede mig. I mine syv år i Bundesligaen har jeg aldrig oplevet at en forseelse som denne har givet karantænen. Jeg er helt med på, at jeg rammer ham i hovedet, men det er jo overhovedet ikke bevidst, og jeg har stor respekt for at dommerne skal træffe en svær beslutning på meget kort tid. Det kan give et rødt kort på et tyndt grundlag, som jeg føler, at det er i dette tilfælde, men at det tilmed skal holde mig fra at spille de to næste kampe, er jo helt vildt at tænke på, siger Kim Andersson.

Læs også: