Hvordan giver man sig selv den bedste start på et Champions League-gruppespil? Et godt bud er at gennembanke de forsvarende mestre - og det var lige præcis, hvad KIF Kolding København gjorde søndag aften. De danske mestre skabte et resultat, der må sende chokbølger gennem håndboldverdenen, da de gav Flensburg-Handewitt en håndboldlektion i Kolding og vandt med suveræne 35-21.

Isoleret set er det ikke en sensation, at KIF er i stand til at besejre Flensburg-Handewitt, der har mistet en del profiler i forhold til sidste sæson, hvor de overraskende vandt Champions League. Men at det sker så overbevisende og i en kamp, hvor der var decideret klasseforskel, det havde ikke engang de mest optimistiske KIF-fans drømt om på forhånd.

Med til ydmygelsen af den tyske danskerklub hører også, at alle marginaler faldt ud til KIFs fordel i 1. halvleg, og Flensburg virkede energiforladte og så hurtigt ud til at miste troen på at få point med hjem over grænsen.

Men fakta er stadig, at KIF tog teten fra kampens start og hurtigt etablerede en solid føring. Ved pausen førte KIF 19-13, og i anden halvleg løb KIF Flensburg helt i sænk, så sejren altså blev på hele 14 mål.

KIFerne overstrålede de forsvarende mestre i alle spillets facetter. En fremragende Kasper Hvidt vandt målmandskampen over Mattias Andersson i Flensburg-målet. Kontrafasen blev også klart domineret af danskerne. Trods fraværet af forsvarsgeneral Lars Jørgensen på banen, så var KIF-forsvaret ligeledes overlegent.

Det er næsten en skam at fremhæve nogen i den velsmurte angrebsmaskine, hvor alle leverede på højt niveau - alligevel er det dog værd at hæfte sig ved, at svenske Kim Andersson, der har kæmpet med alvorlige skulderproblemer i halvandet år, bankede fem bolde i kassen.

Er det et udtryk for, at Anderssons skulder er på vej tilbage til tidligere tiders styrke, så vil det give KIFs spil et løft, der kan bringe dem ind i feltet af seriøse outsidere til at nå med til forårets Final4.

Der er selvsagt meget lang vej til de afgørende kampe i Champions League, og KIF mangler ni kampe i gruppespillet, hvor de øvrige deltagere er Barcelona, Besiktas, Wisla Plock og Alingsås  Men med søndagens ydmygelse af Flensburg-Handewitt har KIF har givet sig selv en drømmestart, der må skabe en eksplosion af selvtillid hos de danske mestre.