KIF Kolding København, der har skiftet meget ud i truppen, vandt hjemme mod Skanderborg i håndboldligaen.

Kolding. Efter den skuffende afslutning på sidste sæsons slutspil, hvor holdet missede medaljerækken, kom KIF Kolding København onsdag godt i gang med den nye sæson i herrernes bedste håndboldliga, 888 Ligaen.

På hjemmebane i Kolding sejrede KIF med 35-30 over Skanderborg, men det var ikke uden problemer undervejs.

KIF har skiftet voldsomt ud i truppen denne sommer og har hentet flere internationale profiler. Og det nye hold havde svært ved at få spillet til at fungere fra start.

Holdet lukkede mange mål ind og halsede efter i stort hele første halvleg, som sluttede 17-14 til Skanderborg.

Fem af Skanderborgs mål inden pausen blev sat ind af Kasper Irming, som netop er skiftet til Skanderborg fra KIF.

Hjemmeholdet kom anderledes godt ud til anden halvleg. I løbet af tre minutter var 14-17 vendt til 18-17, men Skanderborg lod sig ikke slå ud. Udeholdet gjorde kampen tæt næsten til det sidste, inden KIF med fire minutter tilbage kom på 32-28.

Konstantin Igropulo blev KIF-topscorer med ti mål, men også nyerhvervelserne Fabio Chiuffa fra Brasilien og spanske Antonio Garcia bidrog godt med henholdsvis syv og seks scoringer.

I den første kamp i ligaen onsdag aften vandt sidste sæsons sølvvinder, Team Tvis Holstebro, nemt på udebane over Århus Håndbold med hele 40-23.

Allerede i første halvleg scorede Tvis efter behag, og holdet kunne gå til pausen foran 19-13.

Ydmygelsen blev blot større i anden halvleg. Hjemmeholdet havde intet modtræk og måtte altså se sig slået med hele 17 overskydende mål.

Også Aalborg tog en kæmpesejr. Det skete med 28-15 ude over Sønderjyske.