KIF Kolding og GOG Håndbold kører parløb i toppen af slutspilspulje 2 efter uafgjort torsdag aften.

Gudme: KIF Kolding København balancerede på randen af et nederlag, men med en stærk afslutning fik de danske håndboldmestre torsdag aften sikret et 26-26-resultat i udekampen mod GOG Håndbold i DM-slutspillet.

Resultatet var pudsigt nok præcist det samme, som da de to traditionsklubber for et par uger siden mødtes på KIF Koldings hjemmebane.

Torsdagens kamp var lige hele vejen igennem, hvilket ikke mindst kunne aflæses af, at ingen af holdene på noget tidspunkt førte med mere end to mål.

Pausestillingen var 14-14, efter at hjemmeholdets Minik Dahl Høegh udlignede få sekunder inden udløbet af de første 30 minutter.

Stillingskrigen fortsatte i anden halvleg af den meget underholdende kamp, der holdt de 1948 tilskuere i den udsolgte GOG Arena ude på det yderste af stolesæderne.

Med cirka fire minutter tilbage sørgede Andreas Holst Jensen med sin syvende scoring for, at GOG slog et hul til 26-24.

19 sekunder før tid fik Kolding-spilleren Cyril Viudes imidlertid udlignet til 26-26, men værterne havde endnu en mulighed.

Kolding-målmand Kasper Hvidt fik dog afværget forsøget fra Andreas Holst Jensen, og så endte det med en salomonisk løsning.

Stillingen i slutspilspulje 2 er med to runder tilbage den, at både KIF Kolding København og GOG Håndbold har seks point.

Aalborg Håndbold har fem point, mens Århus Håndbold er sidst med to point.

De to bedste hold går videre til semifinalerne.

KIF Kolding København har det på papiret letteste slutprogram, eftersom klubben skal spille begge de afsluttende kampe mod Aalborg Håndbold og Århus Håndbold på hjemmebane.