Det holdt hårdt for de tårnhøje favoritter fra KIF Kolding København, da de onsdag aften mødte GOG på på udebane i pokalturneringens kvartfinaler.

Værterne fra GOG har ellers haft en dårlig sæson, men i traditionsopgøret mod KIF bed de undertippede fynboer godt fra sig. KIF måtte ud i to gange forlænget spilletid - 80 minutters håndbold i alt - før de med en sejr på 36-35 blev klar til pokalturneringens Final4-stævne i marts, hvor Bo Spelleberg og holdkammeraterne har mulighed for at forsvare den titel, de vandt sidste sæson.

KIF var på hælene i størstedelen af anden halvleg, men kæmpede sig tilbage i slutfasen - blot for at se GOG udligne til 27-27 i sidste sekund. Den første omgang forlænget spilletid endte 32-32, og så skulle der altså endnu en gang forlænget spilletid til, hvor svenske Martin Dolk scorede det afgørende mål på straffekast i sidste sekund.

Der var også tre andre kvartfinaler onsdag aften, som alle endte med favoritsejre. I den ene kunne Team Tvis Holstebro-træner Klavs Bruun Jørgensen se sine spillere vinder 29-25 over et skadesplaget Skanderborg-mandskab. Dermed blev det i første omgang til en positiv reaktion fra Tvis-spillerne, der efter weekendens uafgjorte EHF Cup-kamp mod schweiziske HCK Luzern fik en voldsom verbal slagserie fra en rasende Klavs Bruun Jørgensen, som kaldte sine spillere både ynkelige og magelige.

Skjern var på besøg hos Ajax fra 1. division, og de vestjyske DM-outsidere havde ingen problemer med at spille sig i pokalsemifinalerne med en sejr på 27-21.

Endelig bookede Aalborg Håndbold også billet til Final4 ved at vinde 26-21 på udebane over Sønderjyske.