*


KØB PLUS!

KIF kan blive Anderssons fødselsdagsgave

Kim Anderssons fremtid afgøres i løbet af to dage. Det fortæller stjernens agent.

Siden historien om KIF København første gang så dagens lys, har det ligget i kortene, at den svenske verdensklassespiller Kim Andersson bliver holdets helt store profil.

Den tidligere THW Kiel-stjerne, der tidligere på sommeren skiftede til konkursboet AG København, har fået tilbuddet om at trække i KIF København-trøjen i selskab med Kasper Hvidt, Lars Jørgensen og Joachim Boldsen.

- Det er rigtigt, at de har spurgt Kim, om han vil være en del af projektet i KIF København, og det er en god mulighed, siger Anderssons agent, Jochen Bergener, til sporten.dk.

Ifølge sporten.dks oplysninger har Andersson givet tilsagn til KIF København. Jochen Bergener fastholder imidlertid, at der endnu ikke er taget en endelig beslutning.

- Lige nu er der intet på plads. Vi overvejer andre muligheder. Den endelige beslutning om, hvor Kim fortsætter karrieren bliver truffet i løbet af de næste to dage, siger agenten.

I forbindelse med skiftet til AG København, rykkede Kim Andersson sin familie til den svenske by Ystad, hvorfra han kan pendle til Danmark. Det er dog ikke ensbetydende med, at KIF København har en fordel, bedyrer Jochen Bergener.

- Kims mål med at flytte til AG København, var at komme nærmere Sverige. Men nu er der en ny klub og en ny situation. Det er ikke så enkelt. Han skal tænke på både pengene og det sportslige, slutter agenten.

Udover KIF København bejler også tyske HSV Hamburg til Kim Andersson, der fylder 30 år på tirsdag. Her kan svenskeren passende give sig selv en ny klub i fødselsdagsgave.

Læs også: