Barcelona vandt en smal sejr i Champions League over THW Kiel i et særdeles tæt håndboldopgør i gruppe A.

Barcelona. THW Kiel tabte for første gang i denne sæsons Champions League i herrehåndbold, da det ude mod FC Barcelona blev til et nederlag på 25-26.

Dermed nåede Barcelona med Jesper Nøddesbo og Lasse Andersson omkring holdet op på førstepladsen i gruppe A med to sejre og fire point.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) møder søndag Flensburg-Handewitt i samme gruppe og har inden det opgør to point.

THW Kiel med Niklas Landin og René Toft Hansen gik ellers til pause foran 13-10, og efter otte minutter af anden halvleg var tyskerne fortsat foran med tre mål - 17-14.

Herefter begyndte Barcelona at hale ind, og 11 minutter før slutfløjt bragte Morros de Argila Barcelona foran 22-21.

Ved stillingen 23-23 var det i høj grad Niklas Landin, der holdt tyskerne inde i opgøret med flere store redninger, men den danske keeper kunne ikke gøre noget, da Victor Tomas Gonzalez øgede til 24-23 fra fløjen.

Nikola Bilyk tordnede bolden i mål kort efter for Kiel til endnu en udligning.

Barcelona kom foran igen og gæsterne bragede atter en udligning i mål til 25-25 med et minut igen, inden Gonzalez afgjorde kampen.

Danske BSV besejrede i klubbens første gruppeopgør Kadetten Schaffhausen.

Det er på forhånd ventet, at Kiel, Flensburg-Handewitt, Barcelona, Paris Saint-Germain og Veszprem besætter fem af de seks pladser, der giver videre deltagelse fra gruppen.

Dermed skal BSV nærmere kigge mod Kadetten Schaffhausen og polske Wisla Plock om den vigtige sjetteplads, og netop Kadetten Schaffhausen tabte lørdag 28-32 ude til Veszprem og er dermed uden point efter de to første gruppekampe.