KØB PLUS!

Keeper-helten var ikke tilfreds

Jannick Green var den store oplevelse på det danske hold i den rodede kamp mod Chile, men han var ikke helt tilfreds med sin egen præstation.

Niklas Landin er en af verdens bedste målmand, men Danmark har en glimrende reserve til de kampen, hvor Rhein-Neckar målmanden ikke er på toppen. Det beviste Jannick Green fuldt ud, da Ulrik Wilbek gav ham chancen i det danske mål mod Chile.

Green startede inde, og Wilbek var så tilfreds med hans indsats, at han lod ham stå der samtlige 60 minutter. Målmanden havde mange gode redninger, især i anden halvleg, hvor han i perioder var en ren mur og diskede op med flere dobbeltredninger, som for alvor rystede de trætte chilenere. Samtidig var han med sine sikre lange udkast også manden bag adskillige af de nemme mål, som danskerne scorede på hurtige opløb.

Men helt tilfreds med sin egen præstation var han ikke.

- Vi vinder kæmpe stort, så egentlig er det jo meget godt. Men jeg er ikke vanvittigt godt tilfreds tilfreds med min egen præstation. Der er mange af deres mål, som jeg gerne ville have reddet, sagde Jannick Green kort efter kampen til DR.

Spørgsmålet er så om han med sin indsats fik overbevist landstræneren om, at han også skal sættes ind i målet onsdag aften, når modstanderen hedder Island i den kamp, der formentlig afgør, hvem der vinder gruppen.

- Det bliver noget helt andet. Island spiller virkelig flot håndbold, især i forsvaret er de stærke, konstaterede Jannick Green.