KØB PLUS!

Kasi-Jesper: Så billig var Mikkel Hansen

Mikkel Hansen var et rent røverkøb, da han i 2010 forlod FC Barcelona til fordel for AG København.

I dag er han en af verdens bedste håndboldspillere og mange millioner værd. Men sådan var det ikke, da Mikkel Hansen i 2010 forlod FC Barcelona med bøjet nakke. Hansen slog aldrig sit navn fast på det stjernespækkede spanske hold, og i stedet returnerede han til Danmark, hvor Jesper 'Kasi' Nielsen og hedengangne AG København stod klar med en kontrakt.

Det var imidlertid ikke nogen stor udskrivning, Kasi-Jesper måtte smide på bordet for at få manden, der allerede dengang var en af håndboldverdenens mest talentfulde spillere. Manden bag AG København fik i stedet Mikkel Hansen på udsalg.  
 
- Ingenting. Altså, det var så forsvindende lidt, jeg skulle betale, forklarer Jesper Nielsen ifølge sporten.tv2.dk i dokumentaren ’Magiske Mikkel’, som TV2 viser klokken 20 torsdag aften. 

-Det var lige et millionbeløb, men heller ikke meget mere. Og det er helt vildt, at man kan købe en af verdens bedste håndboldspillere for det beløb, fortsætter den tidligere AG København-ejer.

Mikkel Hansen var i FC Barcelona fra 2008 og to år frem, men efter hans 'hjemvenden' til AG København tog karrieren for alvor fart. Han førte den ambitiøse danske klub til både mesterskaber og Final Four-stævne, inden klubben gik konkurs for i 2012. 

Jesper 'Kasi' Nielsen er derfor ikke bleg for at klistre et klassisk mærkat på et af dansk idræts største navne.

 -Det var et røverkøb, ja. Det var én af de bedre handler. Jeg siger, den var næsten ligeså god, som da jeg underskrev min Pandora-kontrakt i 2004, kalder Jesper Nielsen købet af Hansen, der sidste år blev kåret som verdens bedste håndboldspiller.

 I dag spiller Danmarks store VM-håb i den franske klub Paris Handball.