KØB PLUS!

Kasi-Jesper måtte låne til lønnen

Ifølge konkursklubben AG Københavns advokater løb pengekassen tør tidligere, end Jesper 'Kasi' Nielsen hidtil har fortalt

Da AG København med Jesper 'Kasi' Nielsen i spidsen indgav sin konkursbegæring d. 31. juli i år, havde pengekassen været tom længe. Det skriver Ekstra Bladet, som i dagens avis udkommer med en skrivelse fra det advokatfirma, der er kurator i AG Københavns konkursbo, Bang og Regnarsen.

Ifølge skrivelsen slap klubbens penge nemlig op allerede i juni måned, og herefter var Kasi-Jesper personligt ude og låne penge for at kunne betale spillernes løn.

Kasi-Jesper, der indtil få uger før klubbens konkurs var bestyrelsesformand og medejer i AG København, har ellers tidligere udtalt, at personlig hetz fra medierne, sponsorfrafald og Skat var årsagerne til, at en konkursbegæring var den eneste udvej for den højtprofilerede håndboldklub.

Ifølge Ekstra Bladet var det mangemillionæren Ole Staxen, der lånte Jesper Nielsen penge.

- Der var ultimo juni 2012 ikke midler i AG Håndbold ApS til at betale lønninger. Selskabet arbejdede på at fremskaffe både sponsorpenge og yderligere kapital, men der var endnu ikke en afklaring heraf, og Jesper Nielsen lånte derfor personligt kr. 12,9 mio. af Ole Staxen, bl.a. til finansiering af likviditetsbehovet i AG Håndbold, står der i skrivelsen fra advokatfirmaet Bang og Regnarsen.

Desuden står der i skrivelsen, at de 12,9 millioner kroner blev indbetalt af Ole Staxen direkte på AG Københavns konto den 26. juni 2012 - altså mere end en måned før, at klubben gik konkurs.

Læs også: