KØB PLUS!

Kasi får indefrosset formue tilbage

Skat hæver arresten over Jesper Nielsens 100 millioner kroner og beslaglagte formue.

Jesper Nielsen er en glad mand. Rigmanden og tidligere ejer af de lukkede danske håndboldmestre AG København får nu sine penge tilbage fra Skat.

Kredit og konti er igen åbne for Jesper Nielsen, efter Skat nu frigiver hans beslaglagte formue.

Skat tog i juli måned omkring 100 millioner kroner i arrest efter en langvarig strid om skattegæld mellem Skat og Jesper Nielsen og hans familie.

Det bekræfter Jesper Nielsen over for sporten.dk.

- Jeg kan bekræfte, at alle arrester er hævet. Det en dejlig følelse, og nu ser jeg frem til at komme videre med mit liv. Skat valgte at indefryse mine midler efter den målrettede hetz Ekstra Bladet kørte på mig , min familie og AGK for at få et overblik over hvilke aktiver vi reelt besad. Det har de nu fået, og vi er enige med Skat om at hæve arresten, da de er tilfredse med, hvad de har set, siger Jesper Nielsen til sporten.dk

Jesper Nielsens skattesag førte i slutningen af juli til lukningen af håndboldklubben AG København. En storstilet satsning som med Jesper Nielsens midler som motor gik fra seriehåndbold til det danske guld og Champions League-semifinale.

- Det ærgrer mig voldsomt, at AGK måtte lukkes på grund af sagen. 40 mennesker mistede deres arbejde, og det var slet ikke nødvendigt, at det skulle komme dertil. AGK kunne stadig have eksisteret. Det er fortid nu, og nu skal jeg og min familie videre med vores liv.

Selve skattesagen med Skats krav om 168 millioner kroner kører videre i landsskatteretten og ventes afgjort inden for de næste otte til 12 måneder.

- Nu skal kravet fra Skat afgøres ved en domstol. 98 procent af tvistens beløb handler om mit sponsorat i Brøndby. Jeg har allieret mig med en af landets dygtigste skatteadvokater og er optimistisk omkring forløbet, siger Jesper Nielsen.

Læs også: