Sikke noget skidt.

Efter at have vundet håndbold-VM’s tre første kampe, løb kvindelandsholdet trods massiv opbakning fra 12.000 tilskuere ind i et chokerende stort nederlag på 22-29 til Ungarn.

Hermed revancherede ungarerne tirsdag aftens blamage mod Montenegro, der vandt den kamp med 17 overskydende mål.

Set fra et dansk synspunkt formede første halvleg sig alt andet end optimalt.

Planen var at man som i tirsdagens vundne kamp over Serbien ville lægge et stort pres på ungarerne.

Sådan kom det imidlertid ikke til at gå:

Der var massive problemer i krydsspillet, hvor hverken Stine Bodholt eller Pernille Holmsgaard gjorde sig specielt positivt bemærket, og på målvogterpladsen reddede Rikke Poulsen kun tre af 16 ungarske skud.

Ungarn, der i Zita Szucsanszki havde en fremragende skytte, indledte bedst og kom foran 3-1.
Danmark formåede at holde trit med gæsterne frem til 7-8, som var stillingen efter et kvarters spil.

Men herefter trak Ungarn fra igen, og førte ved pausen 15-12.

Det lignede en dansk optur, da Maria Fisker på anden halvlegs første angreb reducerede til 13-15.

Ungarerne lod sig imidlertid ikke ryste, og bragte sig foran 19-15.

Herefter fulgte en 10 minutter lang scoringspause for danskerne, der slet ikke kunne få kontrafasen til at fungere.

Det udnyttede Ungarn til at score syv mål på stribe, og foran 25-16 ti minutter før tid var kampen reelt afgjort.

I kampens slutfase gjorde Anne Mette Hansen sig positivt bemærket. Men hendes tre scoringer kunne ikke vende billedet for et dansk landshold, der blev noteret for ikke færre end 24 boldtab.

Der venter nu et kæmpestort arbejde for Klavs Bruun Jørgensen at rejse landsholdet mentalt før den sidste gruppekamp fredag aften mod Montenegro.