(BT i Albertville): Chok, fiasko. Find selv ordene. For de er alle dækkende. Danmark er ude af VM.

VM er aldrig rigtig kommet i gang for Danmark. Og allerede nu er det hele overstået. Det er den triste realitet, efter Danmark tabte 27-25 (12-13) til Ungarn i 1/8-finalen ved VM i Frankrig.

Danmark gik ind til VM-turneringen som olympiske guldvindere, men de forlader Frankrig slået ud af Ungarn.  Slået ud, før det hele begyndte at blive sjovt. Slået ud i en af de største skuffelser længe.

Det bliver i hvert fald svært at se meget anderledes på det efter den danske indsats i Albertville søndag eftermiddag.

Danmark var der slet ikke fra start og startede kampen forfærdeligt. Helt forfærdeligt. Det gik langsomt. Der manglede tænding, Ja, det var bare slet ikke godt nok.

Angrebsspillet blev reduceret til genistreger af Mikkel Hansens, mens den offensive motor Morten Olsen var rystende usikkerhed. Han blev hevet ud efter 15 minutter, han nok hurtigt gerne vil glemme. 15 minutter, Danmark vil mindes med smerte.

Den elendige start gjorde, at Ungarn hurtigt trak fra danskerne, der halsede efter. Danmark virkede rådvilde og uden tænding.

Danmark havde muligheden for at komme på 18-18 i anden halvleg, da Niklas Landin skød forbi et tomt ungarsk mål. Et perfekt billede på den danske indsats. Herfra trak Ungarn igen fra danskerne.

Bjergbyen Albertville, hvor Danmark spillede mod Ungarn, er en stille, fransk bjergby, der mest er alt er faldet i søvn. Desværre for Danmark lod omgivelserne til at have sat et lidt for stort indtryk. Danskerne lullede sig selv i søvn med manglende tempo og vågnede aldrig op for alvor. Det hele endte i et vaskeægte mareridt.

Danmark fik udlignet til 24-24 cirka seks minutter før tid efter at have været bagud det meste af kampen. Men ved stillingen 24-25 til Ungarn brændte danskerne, og det gav ungarerne matchbolden. Den tog de.

Ungarn slog Danmark 27-25.

Der skulle have ventet et nordisk brag i kvartfinalen mod Norge. Der kunne have ventet en semifinale i Paris.

I stedet venter der en bitter og kedelig hjemtur for Danmark.

De blev sendt hjem, før det hele rigtig kom i gang.