Aalborg Håndbold udbyggede lørdag føringen i 888 Ligaen i håndbold.

Nordjyderne var stærkest, da holdet efter en meget spændende kamp sejrede med 31-30 ude over KIF Kolding København.

Det skete efter en hæsblæsende afslutning, hvor hjemmeholdet fik udlignet til 30-30 med lidt over ti sekunder tilbage, inden det alligevel lykkedes for gæsterne at vinde.

Aalborg Håndbold førte 17-16 ved pausen i kampen i Brøndby, og det fortsatte med at være lige i de sidste 30 minutter.

Med lidt under to minutter tilbage kunne Simon Hald have bragt gæsterne foran med to mål, men hans afslutning endte på overliggeren.

Aalborg erobrede dog bolden igen, og 33 sekunder før tid tog træner Aron Kristjánsson timeout.

Gæsterne mistede dog hurtigt bolden, og så var det KIF Koldings tur til at tage timeout med 23 sekunder tilbage.

Med lidt over ti sekunder tilbage af kampen udlignede hjemmeholdets Konstantin Igropulo til 30-30.

Det lykkedes imidlertid for Aalborg Håndbold et iværksætte et hurtigt angreb, og få sekunder før tid scorede Buster Juul sejrsmålet.

Aalborg Håndbold topper 888 Ligaen med 20 point for 12 kampe.

Det er to point flere end Bjerringbro-Silkeborgs regerende DM-guldvindere.

KIF Kolding ligger meget uvant uden for slutspilspladserne efter en skidt sæson hidtil.