KØB PLUS!

Jesper Jensen: Jeg vil være landstræner

Skjern-spilleren er dog parat til at tage hele turen gennem håndboldens uddannelsessytem for at blive klædt på til rollen

Håndboldspilleren Jesper Jensen, kendt som Mr. Skjern, stopper som spiller efter denne sæson. Men allerede nu er kursen sat mod nye mål. Jesper Jensen vil være træner. Og målet er ambitiøst.

- Det er ingen hemmelighed at som træner og dansker, der er drømmejobbet over dem alle at være landstræner, så det vil jeg gå med vold og magt efter. Der er mange hurdler, inden jeg kommer så langt, og mange der gerne vil det, og det er at sætte barren lidt højt, men jeg vil arbejde hårdt, siger Skjern-spilleren til DR Sporten.

Jesper Jensen er klar til at tage turen igennem uddannelsessystemet for trænere så han er klædt bedst muligt på til opgaven. Men tilliden til hans evner er allerede så stor, at der var klubber, der var klar til at tage Skjern-spilleren umiddelbart efter, han torsdag offentliggjorde sit karrierestop.

- Allerede efter et par timer fik jeg den første henvendelse. Jeg er virkelig stolt og beæret, men det skal virkelig være spændende, før jeg siger ja, siger Jesper Jensen.