Irriteret norsk stjerne: Danskerne er kæphøje

Danmark har stødt Norge af tronen som Skandinaviens bedste kvindelandshold under dette VM, og det har på norsk TV2 startet en debat om, hvorvidt der er et mere permanent magtskifte på vej.

De stiller spørgsmålet midt i den store norske skuffelse, efter forhåndsfavoritterne og de seneste ti års suverænt mest vindende landshold måtte forlade VM efter et kvartfinalenederlag til værtsnationen Serbien.

TV-kanalen har blandt andet interviewet Danmarks sportschef Ulrik Wilbek om temaet, og Wilbek ser gode muligheder for, at Danmark igen kan få overhånden i skandinavisk kvindehåndbold.

- Vi vil vældig gerne overhale Norge. Norge er blevet lidt dårligere, og de andre er kommet lidt tættere på. Nogle af de norske spillere er begyndt at komme op i årene, og det bliver interessant for os andre at se, hvordan Norge kommer til at rekruttere i årene fremover, siger han til norsk TV 2.

Wilbeks optimisme på Danmarks vegne bliver dog ikke delt af de skuffede norske landsholdsholdsspillere, som mener, at det er et udtryk for dansk arrogance.

Da stjernen Camilla Herrem bliver forelagt Ulrik Wilbeks udtalelser, svarer hun kort.

- De er jo så kæphøje i Danmark, så de kan bare sige, hvad de vil, lyder det fra Herrem.

Læs også: