KØB PLUS!

Intet VM til Cleverly

Den danske landsholdsmålmand og europamester når ikke at blive sin skade kvit til slutrunden i Spanien i januar

Da polske Targi Kielce søndag spillede danske BSV baglæns ud af Jysk Arena med 34-25 i Champions League, var det uden danske Marcus Cleverly.

Den danske landsholdskeeper, der var med til at vinde EM-titlen i januar i Serbien, har været hofteskadet i snart to måneder, og før søndagens kamp i Silkeborg meddelte Cleverly, at VM i Spanien ikke er et tema for ham.

- Jeg kommer ikke til at spille flere kampe i år, og dermed er det også udelukket, at jeg kan være med til VM, sagde Marcus Cleverly på DR 1.

- Det er naturligvis en stor skuffelse, tilføjede målmanden, der netop havde drøftet sin situation med landstræner Ulrik Wilbek.

Dermed skal den danske landstræner på jagt efter en ny andenkeeper ved siden af sit sikre førstevalg, Niklas Landin. Her er flere emner i spil, men som det ser ud lige nu, synes BSVs Jannick Green og Skjerns Tim Winkler at være tættest på en VM-billet.

Danmarks europamestre er ved VM i pulje med Qatar, Chile, Rusland, Island og Makedonien og spiller første VM-kamp 12. januar i Sevilla.

Læs også: