Hvidt: Kim A. er bedre end Mikkel

Kasper Hvidts dom er klar: Kim Andersson er pt. verdens bedste håndboldspiller og dermed bedre end Mikkel Hansen.

Den danske keeper har indenfor kort tid spillet sammen med begge håndboldstjerner, og han bør derfor have sammenligningsgrundlaget i orden.

Først spillede han indtil august med Mikkel Hansen i AG København, og herefter blev han holdkammerat med Kim Andersson i KIF Kolding København.

Og Kasper Hvidt er ikke i tvivl - svenske Kim Andersson er den bedste spiller i verden lige nu. Ja, faktisk er Andersson ifølge den tidligere landsholdsmålmand den bedste spiller, han nogensinde har spillet sammen med.

- Jeg har haft fornøjelsen af at spille sammen med rigtigt mange dygtige spillere gennem årene. Men Kim Andersson er uden tvivl den bedste, fortæller Kasper Hvidt til Ekstra Bladet.

Og det er store ord fra Kasper Hvidt, som blandt andet har spillet på hold med superstjerner som Ivano Balic, Laszlo Nagy, Olafur Stefanson og Jackson Richardson.

Kasper Hvidt forklarer, at Andersson i hans optik er en mere komplet spiller end Mikkel Hansen, og det er ifølge målmanden det, der gør ham til en bedre spiller end Hansen, der ellers i foråret blev kåret til verdens bedste spiller af IHF.

- Som angribere er de trods forskelligheden lige gode. På den gamle karakterskala ville både Mikkel og Kim sikkert få 13. Men Kim er også meget stærk i forsvaret. Og han har et vigtigt fortrin ved at være mere konstant. Jeg har ikke set ét eneste udfald fra hans side i denne sæson. Hvorimod Mikkel stadig kan forsvinde lidt efter kanongode kampe, siger Kasper Hvidt til Ekstra Bladet.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08