Landsholdet leverede en koncentreret indsats i den sidste kamp ved VM. Det var tydeligt, at landstræner Gudmundur Gudmundsson havde fået sat sine spillere op til opgaven, da Kroatien blev besejret 28-24. Alle var fokuserede, selvom det i sidste ende kan vise sig at være ligegyldigt, om Danmark vandt eller ej. Se her, hvordan BT vurderede indsatsen:

Gudmundur Gudmundsson

Ender med kun at tabe en enkelt kamp med et enkelt mål. Godt mentalt arbejde med placeringskampene.

10

Niklas Landin

Det blev til 10 minutter i buret for Landin, og han havde flere vigtige redninger i slutfasen.

10

Jannick Green

Fik muligheden i målet, og her var han med flere store redninger et vigtigt element i den danske sejr.

7

Mads Christiansen

Lidt op og ned for Christiansen, men mest op med mål og gode oplæg i en kamp, hvor han fik god plads.

7

Mads Mensah

Leverede god power igen, og Mensah har generelt været et friskt pust i den danske bagkæde.

7

Casper Mortensen

Igen sikker fra sin fløj, som han har været hver gang, han har fået lov at sprinte op ad venstreflanken.

7

Anders Eggert

Spillede de sidste minutter, men nåede aldrig at få noget at arbejde med på venstrefløjen.

4

Rasmus Lauge

Slutter sit VM af med flere præstationer under middel og uden at kunne sætte tempo i det danske angreb.

02

Bo Spellerberg

Spillede ikke.

UB

Jesper Nøddesbo

Håndleddet skal have is, for det er godt brugt, efter Barcelona-stregen viste endnu en specialitet.

7

Lasse Svan

UB

Hans Lindberg

Voldsom flot kasse via to stolper i første halvleg og derfra sikkerheden selv med i alt fem mål.

10

René Toft Hansen

Den danske forsvars-isbjørn så noget træt ud i sine kontraløb, men var med til en flot forsvarskamp.

7

Henrik Møllgaard

UB

Kasper Søndergaard

Fik endelig lov til at vise nogle af sine mange kvaliteter, da han fik spilletid i første halvleg.

7

Henrik Toft Hansen

Forudseende i sit forsvarsspil og uden slinger, når han kas-tede sig ind over den modsatte streg.

7

Mikkel Hansen

Tekniske fejl og kunne have scoret endnu flere mål med en højere hitrate, men otte er vel også godkendt...