KØB PLUS!

Håndboldstjerne er færdig i Aalborg

Aalborg Håndbold og profilen Kristian Kjelling går hver til sit efter denne sæson.

Efter længere tids forhandlinger har parterne nu opgivet at blive enige om at forlænge Kjellings kontrakt, der udløber efter denne sæson.

- Vi har haft en god dialog med Kristian om en forlængelse af kontrakten, men vi kan nu konstatere, at det ikke er muligt at nå til enighed om en forlængelse. Vi har vurderet både de sportslige og økonomiske aspekter i et fortsat samarbejde og har efter nøje overvejelser besluttet at sige farvel til Kristian efter denne sæson, siger Aalborg-direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

- Vi er glade for at have en dygtig spiller som Kristian i klubben, og vi ønsker ham naturligvis held og lykke i fremtiden. Vi har i nogle uger vidst, at det kunne blive et farvel til Kristian, og derfor er vi fuld gang med at finde en kvalificeret afløser, fortsætter Jan Larsen.

Skader og svingende præstationer har gjort, at Kristian Kjelling indtil videre i denne sæson ikke har fået sat så markant et aftryk for det rødblusede Aalborg-mandskab, som han tidligere har gjort. Ligeledes har den nye træner Nikolaj Jacobsen en forkærlighed for et meget kollektivt spil, hvilket ikke passer optimalt til individualisten Kjelling

Den norske stjernespiller kom til Aalborg i 2009, og det blev dengang betragtet som lidt af et scoop at Kjelling valgte at fortsætte håndboldkarrieren i det nordjyske i stedet for i en af de mange topklubber, der på det tidspunkt også jagtede ham.

Tidligere har den norske klub Drammen været nævnt som et godt bud på en fremtidig arbejdsgiver for Kristian Kjelling, men det er endnu uvist, hvor venstre backen fortsætter sin karriere.