KØB PLUS!

Håb for Nøddesbo - trænede med

Den fodskadede Jesper Nøddesbo kan gøre hurtigt comeback på landsholdet.

Ulrik Wilbek regnede tidligere i dag med, at stregspilleren Jesper Nøddesbo ville være ude i de næste to kampe med en fodskade, men allerede i dag trænede han med resten af holdkammeraterne i Barcelona.

Det giver et begrundet håb om, at han kan være med allerede i den næste kamp for Wilbeks tropper onsdag aften mod Ungarn.

Jesper Nøddesbo deltog i den indledende del af træningen i hallen Palau Sant Jordi, men da spillerne gik over til den lette fodboldtræning, stod Nøddesbo dog over.

For at Nøddesbo igen skal blive en del af VM-truppen kræver det, at Ulrik Wilbek laver om på sit hold igen, da Nøddesbo allerede er blevet erstattet af Kasper Nielsen i truppen. 

Det bliver dog med sikkerhed ikke Kasper Nielsen, der bliver ofret til fordel for et comeback til Nøddesbo.

- Sådan er gamet. Jeg har også lige siddet ude. Det er jo ikke os spilleres beslutning, men det er vores lod at leve med de beslutninger. Et eller andet sted skal vi jo bare parere ordre og gøre, hvad der bliver sagt, siger Jesper Nøddesbo til Ritzau.

- Så længe måden, det bliver gjort på, er ok, så bliver det lidt mere acceptabelt, tilføjer Nøddesbo, der endnu må vente lidt endnu, før han får en melding om sin mulige tilbagevenden på det rød-hvide hold.