Aalborg Håndbold er som den anden klub klar til Final4-stævnet i den danske pokalturnering, Santander Cup.

På hjemmebane sejrede nordjyderne 31-29 over GOG efter en intens afslutning.

Aalborg satte i anden halvleg en føring på syv mål over styr, inden GOG lignede en vinder kort før tid. Men kampen nåede at tage en ny drejning til gode for nordjyderne.

Man sad ellers med en fornemmelse af, at Aalborg kunne have afgjort kampen allerede efter første halvleg.

De fynske gæster fulgte med til stillingen 5-5, inden hjemmeholdet trak fra og skabte et hul på fire mål.

GOG reducerede til 10-12, men holdt så scoringspause i de sidste seks minutter af første halvleg.

Aalborgs føring kulminerede ved 18-11 kort efter pausen, men derefter fik GOG en god periode.

14 minutter senere havde fynboerne reduceret til 22-23 og bragt al spænding tilbage i kampen.

Særligt Henrik Jakobsen bragede bolde i kassen for GOG i denne periode. Han scorede i alt syv mål.

Godt ti minutter før tid fik GOG fuld kontakt ved stillingen 25-25, og det stoppede ikke her.

GOG kom i vinderposition foran med 29-27 med tre minutter tilbage på uret. Men så gik fynboerne helt i stå og scorede ikke mere i kampen.

Med fire mål i de sidste minutter vendte Aalborg i stedet facit til egen fordel til slutresultatet 31-29.

Mandag tog Skjern den første plads i Final4, der afvikles første weekend i februar. De sidste to deltagere findes de kommende dage.

Sønderjyske tørner onsdag sammen med Bjerringbro-Silkeborg, og torsdag er KIF Kolding København gæst hos Ribe-Esbjerg.