Danmark blev klappet ind af Boxens meget tilgivende publikum, da de hele otte minutter før anden halvlegs startfløj kom på banen.

Den opbakning kunne man med rette undre sig over efter en første halvleg, der endte 16-23, og hvor Danmark blev flået fra hinanden af et vanvittigt idérigt fransk angreb og en uhyggelig målmand i Thierry Omeyer.

Frankrig endte med at vinde 41-32.

Og man kan undre sig over, at danskerne ikke havde mere at snakke om i pausen efter en omgang håndbold, der gav grimme minder tilbage til sidste års VM-finale mod Spanien. Dengang gik Danmark til pause bagud 10-18 og endte med at tabe med 19-35. Det største finalenederlag i historien.

TV: Frankrig spiller drømmebold og udraderer Danmark

Hov, giv os lov at vise videoen

Det gør du her

Videoen er klar, når du har klikket på den grønne knap

Er du på mobilen, så se klippet her

Det gik ikke helt så galt i søndagens EM-finale mod Frankrig - Wilbeks femte finale i sine knap ni år som herrelandstræner.

Men det gik stadig galt. Rigtig galt.

Men hvorfor egentlig?

Blandt andet fordi Danmark fik en dårlig start og kom bagud 0-3 i en start, hvor danskernes første skud fra Mads Mensahs hånd blev grebet ud af Omeyer. Han havde en hånd eller en fod på mange af Danmarks afslutninger i starten, hvilket virkede til at kyse de danske skytter.

Det gik også galt, fordi Danmarks bedste ved EM Niklas Landin var helt fraværende i kampen. Da han blev skiftet ud lige knap halvvejs i første halvleg, havde han ikke haft en eneste redning. Som i nul. Og der gik næsten ni minutter af kampen, før Frankrig med Nikola Karabatics skud over mål kunne notere et brændt angreb.

Ved stillingen 4-7 var der stadig liv i Danmark, men seks franske scoringer i streg sendte Danmark til tælling. Ulrik Wilbek ledte efter løsninger i forsvaret og på målmandsposten og brugte blandt andet to timeouts i de første 17 minutter, men uden at kunne vende kampen. Også et forsøg på at mandsopdække Nikola Karabatic kiksede totalt.

TV: Umenneskelig springstyrke: Abalo flyver forbi forsvaret

Én eneste redning havde Danmark haft på det tidspunkt, og ved pausen var Landin, der kom ind igen, og Green blot noteret for tre redninger.

Anden halvlegs start blev ikke bedre for Niklas Landin, og selvom Jannick Green forsøgte, så havde de to ikke de redninger, der skulle til for at gribe ud efter miraklet. Forsvaret viste på ingen måde en klasse, der gjorde det lettere for de to målmænd.

Danmark kom tættest på franskmændene ved 24-30 med 17 minutter igen, men håbet var aldrig særligt stort, og da Frankrig med ti minutter igen var i front med 35-25, var det reelt bare et spørgsmål, om Danmark kunne undgå at tabe tocifret for andet år i træk.

Det var samtidig Ulrik Wilbeks sidste slutrunde som landstræner. Facit for hans periode i spidsen for herrerne blev syv medaljer - to EM-guld deriblandt.