KØB PLUS!

Fruelund: Jeg er stadig i OL-tvivl

Hverken Katrine Fruelund eller Rikke Skov har endnu besluttet sig for, om de er klar til at repræsentere Danmark ved sommerens olympiske lege i London.

Danmarks kvindelandshold i håndbold tabte OL-kvalifikationskampen mod Rusland 20-27.

Men weekendens to sejre over Tunesien og Den Dominikanske Republik bringer landstræner Jan Pytlicks tropper til sommerens olympiske lege i London.

Spørgsmålet er imidlertid om veteranerne Katrine Fruelund og Rikke Skov har lyst til at deltage.

- Lysten fejler intet. Men spørgsmålet er, om jeg har mentalt overskud til at træne hårdt de næste to måneder. Under ingen omstændigheder er jeg ikke med i næste weekends to landskampe (i EM-kvalifikationen, red.). I stedet går jeg i tænkeboks. Jeg kan mærke, at det har kostet kræfter at spille DM-finalerne sammen med holdkammeraterne i Randers HK, sagde Katrine Fruelund.

Hvorvidt Rikke Skov deltager ved OL, ønskede hun efter landskampen mod Rusland heller ikke at udtale sig om sine fremtidige landsholdsplaner. Ligesom Katrine Fruelund vil hun den næste uges tid vurdere fordele og ulemper.

Landstræner Jan Pytlick havde efter kampen mod Rusland mest ros til overs for Rikke Skov.

- Jeg synes, at hun gjorde det fornuftigt, hvorimod Fruelund manglede lidt timing i sine aktioner, sagde Jan Pytlick og tilføjede:

- Jeg er ok tilfreds med indsatsen mod Rusland. Men jeg ærgrer mig over, at nederlaget blev så stort som syv overskydende mål. Vi fulgte godt med de første tre kvarter, men gik desværre ned til sidst. Med henblik på OL er der klare forbedringsmuligheder, sagde Jan Pytlick.

Dansk topscorer blev Ann Grete Nørgaard, der ser frem til OL.

- Jeg glæder mig helt vildt, og selvfølgelig tager vi til London for at vinde medaljer, sagde hun.

Læs også: