KØB PLUS!

Fru Wilbek forventer ikke ny depression

Susanne Munk Wilbek havde ved middagstid mandag endnu til gode at tale med sin husbond efter VM-nederlaget til Spanien.

Se live-tv fra sølvvindernes ankomst her

Skuffelsen var enorm hos landstræner Ulrik Wilbek.

Ikke nok med at Danmark havde tabt VM-finalen - de rød-hvide blev ydmyget af et veloplagt spansk mandskab, der vandt en historisk stor finalesejr med 35-19.

Før slutrunden i Spanien fortalte Ulrik Wilbek til TV2, at han i sommer blev ramt af en kortvarig håndbolddepression efter OL-nederlaget til Sverige i kvartfinalen, men selv om Wilbek efter nederlaget til Spanien har kaldt det for 'den værste oplevelse nogensinde', vil Ulrik Wilbeks kone, Susanne Wilbek Munk, ikke sammenligne de to episoder.  

- Det er to vidt forskellige situationer. OL var et mesterskab, som der var flere komponenter i, og det her var en kamp, som jeg er sikker på, at spillertruppen og ledertruppen får bearbejdet. Nogle ting skal man bearbejde hver for sig, siger Susanne Wilbek Munk.

- Han skal have tid til at tænke og komme sig over nederlaget. Sådan er det efter en skuffelse, og det er ikke det første minut efter et nederlag, at man kan evaluere eller beskrive, hvordan man har det med, hvad der er sket. Det er noget, man bearbejder stille og roligt. Det tager sin tid, og det gør det også, når man vinder, siger hun.

Susanne Wilbek Munk-Lauritsen har ikke talt med sin mand om kampen mod Spanien og ved derfor endnu ikke, hvad Ulrik Wilbeks sygdom efter kampen indebærer. 

- Jeg tænkte, der nok er en grund til, at UIrik ikke var til stede ved pressemødet. Det er ikke altid, at man gør, som alle folk forventer af én, og det er vel meget menneskeligt. Der er jo nogle forklaringer på det, og det havde jeg sådan set også forventet, at der var, tilføjer hun.
 
Wilbek har mandag denne forklaring på, at han ikke sad ved siden af Niklas Landin ved det officielle pressemøde efter finalen:

- Jeg ventede en time, og i den tid forsøgte vi at finde ud af, hvornår pressemødet blev afholdt. Men da der var gået en time, og vi stadig ikke havde fået en melding, tog jeg hjem til hotellet sammen med vores læge. Det var jeg nødt til. Jeg var rigtig utilpas og havde på det tidspunkt ikke sovet ordentligt i to dage, siger han til TV2.

Læs også: