KØB PLUS!

Frankrig klar til at hjælpe Danmark

Franskmændene er optimistiske forud for aftenens kamp mod Serbien, som - hvis Frankrig vinder - åbner døren til semifinalen for Danmark

De danske håndboldkvinder kan ikke helt selv bestemme, om de får en semifinaleplads ved EM i Serbien. For det kræver, at Frankrig vinder over værtsnationen Serbien i kampen forinden, hvis Danmark skal have en chance i EM-turneringen - og altså vinder over Norge i den sene kamp.

Men selvom Serbien har klaret sig overlegent ved EM på hjemmebane, går franskmændene ud og leverer deres bedste i aftenens kamp. Det skriver det franske sportssite L'Equipe.

- Vi er heldige at være i live i turneringen, og vi skal finde vores spil og vores ånd. I værste fald skal vi slutte på toppen i aften, siger Blandine Dancette, der er højre fløj på det franske landshold.

Dancette indrømmer også overfor L'Equipe, at de franske håndboldkvinder ikke har leveret deres allerbedste endnu.

- Vi spiller ikke på vores niveau, det er sandt. Men du kan stadig finde vores kollektive spil. Gruppen lever og er fuldt ud i stand til at vinde, siger hun.

- Serberne er større end os. Men en sejr vil give os mulighed for at kvalificere os til semifinalen, og det er en enorm præstation. Jeg forventer en intens konfrontation mod Serbien. Så længe, der er liv, er der håb.

Kampen mellem Frankrig og Serbien spilles kl. 18.10. Du kan følge den live her.

Læs også: