KØB PLUS!

Forsvaret er helt umuligt

KOMMENTAR

Landstræner Jan Pytlick har tilsyneladende forelsket sig i et 4-2 forsvar. Anden forklaring kan der ikke være på, at han i næsten 60 minutter holdt fast i noget, der ikke fungerede.

Landstræneren havde ikke noget at tabe ved at forsøge en anden forsvars-formel. Det kunne nemlig kun blive bedre mod en modstander, som han havde talt op til noget, som tjekkerne ikke fortjente. Der var i hvert fald udadtil advaret og talt om fifty-fifty sejrschance.

Og der var måske på den måde også lagt ekstra nervøsitet på de urutinerede spilleres smalle skuldre. I stedet for stille og roligt at fortælle, at der skulle ske et jordskred, hvis hans babes ikke skulle vinde den kamp. Det gjorde de heldigvis med tre mål, men det var ikke tjekkisk klasse, som holdt dem inde i kampen.

Derimod var det danske fejl i spandevis - man kan vel tale om julegaver et par uger for tidligt - som gjorde, at der indtil de sidste minutter forblev en smule spænding. Resultatmæssigt naturligvis en god start på hovedrunden. Men hvis forsvarsspillet i de to næste kampe mod Serbien i aften og Norge på torsdag bliver lige så naivt og håbløst, så glem alt om flere sejre til det danske hold.

Det var nervøst og stresset mod de svage tjekker, men hvordan skal det så ikke blive, når flere tusinde fanatiske serbere vil piske deres yndlinge frem og forsøge at hyle de unge danskere ud af den. Og det ser ikke ud til at være specielt vanskeligt. Glem samtidig alt om dette 4-2 forsvar, som er en ren selvmordstaktik.

Det kan godt være, at det virkede fint mod Frankrig, men det er også den eneste gang, det har virket ordentligt. For glem alt om de træningslandskampe, der blev spillet i oktober og november.

Ole Ravn er håndbold-kommentator i BT og på sporten.dk

Din kommentar

Kommentarer

Introduction Letter

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 15:00

December 10, 2012.

Dear Sir,

Hope you are fine and doing very well.

We got your good name from search engine and I am more than happy to introduce ourselves as one leading manufacturer and direct exporter of winter leather clothing inclusive of:-

Footballs, soccer balls, volley balls, beach balls, rugby balls and foot bags,
Jogging suits, shin guards and goalie gloves,
Sports and motorbike wears (leather and fabric)
Sports and casual including ski gloves etc.

Please advice to whom we have to contact in your company for business possibility???

Further to know more about our more quality products, please visit at www.asmatsports.com

For fair analysis, we suggest you to please give us your samples demand. Once you have our quality samples along reasonable prices, will realize a big difference..

Should you have any further question, please feel free to contact us back.

We look forward to have your good response soon.

Best Regards,

ASMAT SPORTS
Direct:+92-52-4004022
merchandiser@asmatsports.com
info@asmatsports.com
www.asmatsports.com
skpee ID asmat.akhtar

tvivl

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 09:48

hvilken baggrund har ole ravn for at skrive i bt ?? noget må han jo have ??.

tvivl

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 11. december 2012, 09:48

hvilken baggrund har ole ravn for at skrive i bt ?? noget må han jo have ??.