Skjern skulle kæmpe til det sidste, men så lykkedes det også at nedkæmpe et hårdt fightende Team Tvis-mandskab med 24-20 i pokalfinalen.

Der var store forventninger til Skjern efter den imponerende semifinalesejr over ellers suveræne KIF Kolding København. Men det blev så tæt, som man kunne håbe i en gyserfinale i pokalturneringens Final 4. Ikke før det 21. minut blev føringen større end et enkelt mål, og det var Skjern, der kom frem til den 8-6-føring efter en periode i overtal.

Men det holdt ikke, for Team Tvis kom lynhurtigt tilbage, og da Jakob Green kort inden pausen scorede, var det til Team Tvis-føring på 12-11.

Skjern kom dog bedst ud af omklædningsrummet i Gigantium i Aalborg, og efter ti minutter var Ole Nørgaards mandskab pludselig foran med to mål efter et Nikolaj Markussen-mål.

Det blev starten på en god periode, hvor Skjern kunne holde den lille afstand, og da en af kampens store profiler Lasse Mikkelsen scorede til 23-20 halvandet minut før tid, var det reelt slut. Men det endte med 24-20 til Ole Nørgaards hold.