Danskerklubben viste fremragende spil mod ærkerivalerne fra Kiel.

Efter 14 nederlag i træk til Kiel lykkedes det for Flensborgs decimerede mandskab at fælde ærkerivalerne fra Kiel.

Efter en fremragende indsats af danskerklubben kom sejren til at lyde på 35-29 (19-14)

.En fantastisk forsinket julegave for de 6.300 tilskuere, der kvitterede med stående bifald i de sidste 15 minutter af kampen.Allerede i oktober var der meldt udsolgt til lokalopgøret i Flens-Arena, som den tidligere Campushalle nu hedder.

Og kielerne fik allerede under opvarmningen at mærke, at de var på udebane. Fra ståtribunen bag det ene mål lød en infernalsk pibekoncert mod de upopulære naboer.

Flensborgs taktik var kontra, kontra og kontra, og det lykkedes suverænt i første halvleg, hvor tilskuerne måtte knibe sig i armen, da hjemmeholdet kom foran 10-4 og senere 17-9, før det lykkedes for mestrene at få pyntet en smule.

Men 19-14 til Flensborg ved pausen var overraskende for alle.

Thomas Mogensen var fremragende, og de to VM-fløje Anders Eggert og Lasse Svan Hansen blændende afsluttere.

Den fornemme Flensborg-indsats fortsatte efter pausen, hvor hjemmeholdet højeste føring var på 32-24.

Holger Glandorf var vindernes topscorer med ni mål, mens Anders Eggert scorede otte gange. Thomas Mogensen lavede syv mål, Lasse Svan Hansen fem og Michael Knudsen to.Filip Jicha var topscorer for Kiel med ni mål. Rene Toft Hansen scorede på sine to forsøg.

Hans Lindberg var topscorer for HSV, der vandt knebent 31-30 hos Grosswallstadt. Danskeren scorede 10 gange.

Landsholdsanfører Niklas Landin var kun inde ved fem straffekast og reddede det ene, da Rhein-Neckar Löwen hjemme vandt 27-22 over Melsungen.