*KØB PLUS!

FCM vendte billedet mod mestrene

FCM var bagud med fire mål ved pausen, men slog alligevel Randers.

FCM fortsætter kapløbet med Viborg om førstepladsen i kvindeligaen. Men det kneb for pokalmestrene i hjemmekampen mod mestrene fra Randers, der dog blev slået 23-21, så FCM og Viborg stadig ligger side om side.

FCM havde fået gjort fingerskadede Louise Svalastog Spellerberg klar, så hun i det mindste kunne være med i defensiven. Til gengæld sad Lærke Møller uden for med problemer i læggen.

Men Randers var bestemt heller ikke uden problemer. Berit Kristensen og Macarena Aguilar sad begge udenfor med skader, mens Sabina Jakobsen egentlig kun skulle spille i forsvaret, men viste sig at blive et rent angrebs-es.

Holdene fulgtes ad til 6-6, men så ændrede Randers-træner Jan Leslie sit forsvar, så Sille Thomsen blev den fremskudte i det offensive forsvar. Og det gjorde den unge stregspiller fremragende.

Lynhurtigt gik de danske mestre fra Randers fra 7-7 til 11-7 og tvang FCM-træner Helle Thomsen til at tage sin anden timeout i første halvleg, som Randers vandt med 12-8, selv om topscorer Camilla Dalby kun fik scoret på et enkelt straffekast.

I Randers-målet var Chana Masson helt fremragende. Hun stod de første 30 minutter med en redningsprocent på uhørte 67.

Spændingen kom tilbage i anden halvleg, da hjemmeholdet fik udlignet ved 14-14. Det hjalp ikke Randers, at Camilla Dalby fik rettet den frygtede venstrearm ind og scorede seks gange de sidste 30 minutter. Men banens bedste spiller var dog Gitte Brøgger led, der lavede otte spektakulære mål og var FCM-topscorer.

Topscorer for Randers blev Camilla Dalby med syv mål.

Læs også: