KØB PLUS!

Er Kasi-Jespers nye trøje fed eller led?

Er det er udtryk for power og attitude, som Hummel siger? Eller får vi for meget blag overarm? Sig din mening om AG Københavns nye håndboldoutfit.

AG Københavns og Kasi-Jespers store håndboldsatning anført af stjerner som Joachim Boldsen, Mikkel Hansen, Lars Jørgensen og Kasper Hvidt blev i går søsat på liga-niveau iført en anderledes og i hvert fald iøjnefaldende spilledragt.

Inspirationen til de ærmeløse bluser i lyseblå og orange hjemmebanedragter er hentet i den amerikanske basketball-liga NBA, hvor der er masser af attitude. Men hvad synes spillerne selv om de nye klude?

Der er delte meninger. AG Københavns Lars Jørgensen kaldt den superfed, gennemtænkt og god at spille i, og også Joachim Boldsen gav den opadvendt tommelfinger. Mens spillere som Snorri Gudjonsson og spanieren Christian Malmagro var mere negative over for det nye påfund.

Og AaBs Henrik Toft Hansen leverede et bredt grin, da han så sin bror hos AGK, Rene Toft Hansen, i den ærmeløse sag.

- Det var et godt trick fra AGs side. Det tog fokus væk fra os i de første minutter, og det kan være, det var det, der gjorde forskellen (AaB tabte 29-25 til AG København). Hans hvide blege overarme var svære at stå over for i de første forsvars-sekvenser. Blusen er ikke lige noget, jeg synes om. Man skal nok vænne sig til den, sagde den nordjyske spiller bagefter.

Men hvad siger du? Er den fed? Eller led at se på? 

Læs også:

Din kommentar

Kommentarer

Smart træk!

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 7. september 2010, 22:36

Jeg synes at det er et rigtig klogt tiltag..

Fin trøje, men ligegyldig

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 7. september 2010, 14:26

Trøjen er da fin nok, men hvis det er trøjen der skal hive tilskuerer til håndbold, så siger det altså mere om tilskuerne end om trøjen!

Og til alle dem fra vestegnen, det er sjovt at høre hvor dygtig, nytænkende og klog i synes KASI-jesper er, det var vist noget med at Don Ø bare var en pengegrisk medieluder, det kunne man måske også sige om KASI-jesper, moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt...

Pandora Bøsser !

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 7. september 2010, 13:36

Glæder mig til næste tiltag fra "Håndboldidioterne fra vestegnen" bliver udklædt og piercet endnu mere og få TYSON tatovering i ansigtet - så de kan fremstå endnu farligere og frygtindgydede for modstandere end sidst - hvor de fremstod som Bøssernes vagtparade, designet af Jesper Nielsen og "alle hans millioner" eller den varme luft........ de mange millioner der omtales findes ikke i hans selskab, men måske er han et Geni ? jeg tror det ikke....... men lad dem narres som vil det...... jeg tror ikke en døjt på det !!!

Grim

Skrevet af Anonym, Mandag den 6. september 2010, 13:21

...grim og atter grim. Desuden er den grim.

AG trøjer fede og nytænkende

Skrevet af Anonym, Mandag den 6. september 2010, 11:27

Hvad er der galt i at man ser nogle muskler, det sælger jo.
Ligesom farverne og selve tøjet er fede, ja så fede at jeg tror jeg køber mig en.

Jesper kom tilbage til Brøndby, vi var mange der virkelig satte pris på det du gjorde for klubben, du kan lide medierne, nogle synes det er for meget, men du er jo bare en dygtig forretningsmand RESPEKT.

Der er mange der er misundelige, men i min verden er det fedt at turde gå andre veje, og gøre noget ekstra og anderledes du har slået rekord med tilskuere første gang i er i ligaen i en hel ny hal, det siger vel alt.

NEJ NEJ NEJ

Skrevet af Anonym, Mandag den 6. september 2010, 10:31

De nye trøjer er da total bøsset. Føj, de klær ikke, de ellers så flotte muskuløse håndbold drenge. Det er bestemt en "ommer".

Kanon outfit

Skrevet af Anonym, Mandag den 6. september 2010, 10:26

Ser godt ud, samt ingen kan rive dem i ærmerne,og udfra kommentarer, er der fokus på trøjerne samt de reklamer der er påtrykt- smart

tjaa

Skrevet af Anonym, Mandag den 6. september 2010, 10:06

Tja Man kan vælge at se realiternerne i øjene eller bilde sig ind de ikke eksisterer. Det her Cirkus er ikke bæredygtig uden KASI´s millioner, og der bliver ikke grundlag for så stort et budget i Dansk Håndbold, det er pengene bare ikke til.

Så klubben skal seriøs forberede sig på en fremtid hvor KASI ikke holder dem fra at gå konkurs, det er som jeg siger en stor varmluftballon, så snart KASI skrider, og tro mig det gør han præcist som i BIF fra den ene dag til anden, så ryger luften ud af ballonen og AGK brager til jorden igen.

Så nyd det så længe i kan

Cool!

Skrevet af Anonym, Mandag den 6. september 2010, 07:22

Lars Jørgensen er THOR!

Piv piv

Skrevet af Anonym, Mandag den 6. september 2010, 01:02

Nu kommer vestegnen buldrende og så tuder i alle.

Der er ikke råd og de kan ikke bære sig selv. Luk røven klaphatte.

6000 tilskuere, til en ligakamp hahahahaha.

Økonomien skal nok holde.

Vestegnen vinder Championsleague næste år :).

ENIG................

Skrevet af Anonym, Mandag den 6. september 2010, 18:11

FULDSTÆNDIG ENIG.. DET ER JANTELOVS DANMARK OG GÅR DET NOGEN GODT, KAN ANDRE IKKE GLÆDE SIG.. DET ER DET AGK VIL OPLEVE NU.. I ER BARE FOR VILDE DRENGE.. GODT GÅET

Vågn op drenge

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 23:56

Klubben er en stor Varmluftballon.

Det er bygget op på Kasi´s millioner, og uden dem braser klubben sammen. Der er intet fundament som kan bære det setup klubben kører med, det er urealistisk på dansk grund at tro en klub kan generer så mange penge så man kan dække så mange stjernespillers lønudgifter.

Jeg er overhovedet ikke det fjerneste imponeret over Jesper´s projekt, enhver rig idiot kan smide sig om med penge og hente store stjerne til sit hold, men hvad sker der når Kasi Jesper blir træt af holdet? Ja så braser hele lortet sammen præcis som vi så med Slagelse "Dream Team".

Sponsorer mangler de i den grad, lig fx. mærke til deres "smarte" LCD Bander i hallen, stortset det halve af kampen mod AaB. Reklamerer de for dem selv, det er et godt tegn på at man ikke har kunnet sælge nok sponsorater, og det er selvom klubben har fået massiv ukritisk fokus igennem langtid, meget skuffende.

Man kan ikke engang fylde en hal på 7000 tilskuer, og det er tiltrods for at man reklamerer med at hvis man melder sig ind i deres "fanklub" så får man et medlemskab og et sæsonkort for blot 100 kr.

Det står altså skidt til til hvis ikke engang man kan fylde hallen når man groft sagt forærer sæsonkortene væk, også endda når de møder de forsvarende danske mestre fra AaB.

Til jer lokale fans, nyd det imens det står på for det hold her eksisterer ikke på dette niveau særligt længe.

misundelse

Skrevet af Anonym, Mandag den 6. september 2010, 18:13

misundelse er en grim ting... hvorfor ikke være imponeret, og nyde at der endelig er et storhold i danmark.. det har vi jo aldrig haft før.. typisk dansk at se begrænsninger frem for muligheder..

Misundelse er en slem ting

Skrevet af Anonym, Mandag den 6. september 2010, 11:23

Det er kedeligt som nogle har ondt i r..... pga. en person har succes og går andre veje, men det er typisk.

Det er jo nok en fck fan der har skrevet det, som er bitter over de 100 millioner han lagde i bif kasse, kunne have været lagt i Fck´s

Jesper har visioner, du skulle prøve det, visioner gør det muligt have drømme, drømme gør det muligt at have mål.

Mål er altid rare at nå, men misundelse for andres succes er ækelt.

useriøs indslag

Skrevet af Anonym, Mandag den 6. september 2010, 10:48

Hvad er det for et useriøst indslag at komme med... Der er spillet en kamp, Det kan du da ikke konkludere noget udfra!

Jeg tror, der er nogen....

Skrevet af Anonym, Mandag den 6. september 2010, 11:30

....der har et stort grimt horn i siden på Jesper Nielsen.. I hvert fald dukker denne "anonyme" dommedagsprofet op i samtlige medier for tiden, hvor der diskuteres AG Håndbold - og det er altid med den samme vinkel - at det gik galt i Slagelse med Anja Andersen, så derfor går det også galt i AG København... En lille detalje til forskel er så bare, at Anja Andersen valgte Slagelse fordi det skulle være en klub på Sjælland (af kommercielle årsager), hvorimod Jesper Nielsen har valgt AG København fordi det er hans barndomsklub.... Han bliver nok ikke træt af klubben sådan lige med det samme...

Der er sgu...

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 23:26

...lidt DREAMTEAM fra Barcelona '92 over den! Og de der Brøndby-drenge er vel lidt DREAMTEAM agtige..... selv om jeg er på den hvide vogn fra Hovedstaden!
Synes det er forfriskende og også at det er Hummel der har stået bag... Ser derimod med skræk og rædsel, hvis Adidas havde stået bag.... for så havde man nok fået alverdens hold der er sponsoreret af Adidas at se i disse trøjer. Et hold er nok!
Men meget sjov lille ting i deres første sæson!

Der er sgu...

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 23:26

...lidt DREAMTEAM fra Barcelona '92 over den! Og de der Brøndby-drenge er vel lidt DREAMTEAM agtige..... selv om jeg er på den hvide vogn fra Hovedstaden!
Synes det er forfriskende og også at det er Hummel der har stået bag... Ser derimod med skræk og rædsel, hvis Adidas havde stået bag.... for så havde man nok fået alverdens hold der er sponsoreret af Adidas at se i disse trøjer. Et hold er nok!
Men meget sjov lille ting i deres første sæson!

Hold da kæft!

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 23:02

Der er mange sure og negative mennesker her :)

Basket

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 22:30

Syntes det ligner et basket- mere end et hånboldoutfit. Syntes ikke det hører til. Mener dog at samtlige outfits burde gives et "pift" men ikke i den retning...

Fede trøjer, fedt med nyt pift...

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 21:25

Især Martin Bager med nr. 6 bar den flot...!

Hmm

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 7. september 2010, 16:21

Det er måske noget du har stor erfaring med?

AG håndbold

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 19:36

Ja - jeg håber de selv synes de er pæne - jeg synes det ser JAMMERLIGT ud - det næste bliver vel at de slet ingen skal have på - og optræde i badebukser. Håber de bliver blæst ud af ligaen - så vi slipper for at se på dem.

Højrøvet

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 17:47

Nu mangler bare hængerøvsbukser

GOD IDE

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 17:44

Når man ser, hvor meget modstanderne hiver i trøjen, er AGs ærmeløse trøjer en god ide. Her er jo ikke noget at hive i. Til gengæld kan man se frem tikl mange betændte rifter i spillernes arme. Det kan ende med, at AG kaldes "Plaster-holdet".

Fed trøje!

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 17:40

Jeg sad i hallen og overværede kampen, og må sige at det var en fantastisk oplevelse.

Trøjen, tommelfingeren op. Jeg synes det er et frisk pust, det er skønt at de har tænkt lidt ud af boksen.

Jeg er helt klart for. Hvorfor skal man ikke kunne spille håndbold i en ærmeløs trøje. Der er mange unge fyre der render rundt i dem uden for hallen, så hvorfor ikke indenfor?

Mindre kropsnære shorts

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 16:40

Hvis håndbolden vil følge i sporet på volleyball, hvor kvindesiden blev beordret i mindre kropsnære shorts for at gøre volleyball mere tv-egnet, så skal vi tilbage til bolsjedrengenes hotpants. Det vil sikkert også klæde Joachim Boldsen...

Dårlig stil!

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 15:52

Når klubben ønsker et fimset "LOOK" - hvorfor så ikke tage skrittet fuldtud med det samme - og indføre obligatorisk brug af Butterfly og Elefanttrusser med G-string, så vil man for alvor ramme et helt nyt publikum........

Fint koncept

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 14:20

"Blusen er ikke lige noget, jeg synes om. Man skal nok vænne sig til den, sagde den nordjyske spiller bagefter."
Det er ikke set før, og man skal derfor vænne sig til synet. Jeg spiller selv håndbold, og jeg vil egentlig ikke have noget imod at spille i en ærmeløs trøje!

Det er ydermere sjovt at læse, at præcis Snorri Gudjonsson ikke er synderligt glad for trøjen. Han er nok den person på holdet med den mindste overarm :)

Tykke boldsen

Skrevet af Anonym, Søndag den 5. september 2010, 13:46

Den gør ikke noget godt ved Boldsen, som i forvejen har svært ved at skjule sin tykke mave.