EM for håndboldkvinderne er skudt i gang, og Danmark lagde ud med en sejr på 22-21 over Montenegro. BTs udsendte gav landsholdets disse karakterer og bedømmelser:

Sandra Toft

Startede ud med at presse straffeskytterne til at tage dumme beslutninger. Første gik over mål og den næste sad midt i målet. Niveauet faldt lidt, men hun tog de bolde, hun skulle.

7

Althea Reinhardt

En rigtig fin start af slutrundedebutanten i målet. I første halvleg kom hun ind og tog et straffekast, men måtte hente bolden i målet på det næste i anden halvleg.

UB

Anna Sophie Okkels

Fik kun kort tid på banen i første halvleg.

UB

Maria Fisker

Spillede hele anden halvleg, hvor hun brændte en meget fri chance, og kort efter begik hun et straffekast, der kostede en uheldig udvisning. Fik ellers ikke meget at arbejde med.

4

Anne Mette Hansen

Fik sit gennembrudsspil til at fungere, og hendes fysik gjorde ondt på det montenegrinske forsvar. Mere usynlig i anden halvleg offensivt - men god i defensiven.

10

Fie Woller

Flot første halvelg af den hurtige venstrefløj. Ingen nervøsitet at spore, da hun fik udspillene fra backen, og med mod sprang hun ind og scorede. Ekstra point for flot skruebold.

7

Kathrine Heindahl

Kom på banen med otte minutter igen og tilkæmpede sig et enkelt straffekast, men stod også for en angrebsfejl. Byttede i forsvaret, så Stine Bodholt kunne dække op.

4

Lotte Grigel

Brændte vigtige chancer og var uskarp, når det gjaldt. Mistede bolden i enkelte dårlige aktioner, hvilket betød, at bolden lå i målet bag Sandra Toft få sekunder efter.

00

Stine Bodholt

Flyttede fødderne utrolig hurtigt i forsvaret og fik aftalerne til at fungere godt i byttet mellem streg- og bagspiller. Spillede flot angrebsspil mod det hårde montenegrinske forsvar.

10

Mette Tranborg

I første halvleg holdt hun den rette afstand til forsvaret og skød sig igennem. I anden halvleg famlede hun, kom for tæt på og blev ikke krydset ordenligt op.

4

Kristina Kristiansen

Var ikke på banen.

UB

Anne Cecilie de la Cour

Kom på banen med ti minutter igen, og brændte to skud. Bidrog til et stresset og krampagtigt dansk angrebsspil i den periode og røg derfor hurtigt ud igen.

00

Trine Østergaard

Fik ikke meget at arbejde med. Scorede en enkelt, men overtrådte også i kontra på en dårlig aflevering fra Sandra Toft. Blev ved med at løbe hele kampen og fik et enkelt straffekast.

4

Louise Svalastog

Stod fint i forsvaret sammen med Stine Bodholt i midten, hvor de slog hårdt. Fik også kort tid i angrebet for en gangs skyld, hvor hun fik tilkæmpet sig et straffekast.

7

Stine Jørgensen

Generelt en toppræstation fra Jørgensen. Steg flot op i midtzonen, hvor forsvaret stod fladt og trak bolden rundt om forsvaret. Scorede på alle straffekast – og det vigtige til sidst.

12

Line Haugsted

UB

Klavs Bruun Jørgensen

Tog hurtigt konsekvensen af dårlig start på anden halvleg og kalder til time-out. Men holdet genfandt aldrig den rette timing i hverken forsvar eller angreb i anden halvleg.