KØB PLUS!

Eggert: Nu bliver det rigtigt sjovt

Efter endnu en legestue glæder Anders Eggert sig til, at VM bliver alvor.

Hvis Rusland i onsdagens tidlige kamp i Danmarks gruppe besejrer Makedonien, hvilket bestemt ikke er utænkeligt, kan Danmark med en sejr over Island i den sene kamp sikre sig førstepladsen i puljen, inden sidste kamp mod makedonerne.

Og Anders Eggert ser frem til, at VM nu begynder for alvor.

- Nu kommer vi til noget af det, der er rigtigt sjovt. Det var fint mod Rusland, men ellers har det været lidt med hviledage og så Qatar og Chile. Men nu går det rigtigt løs. Nu er det kampe hveranden dag mod kun gode hold, siger Eggert med et bredt og forventningsfuldt smil med udsigten til at møde Island onsdag aften.

- Jeg synes, vi tit har haft det svært mod Island. Nu har de Aron Palmarsson, der ser ud til at have ramt formen. Det er ham, der styrer det nu. Og det skal vi have dæmmet op for. Det bliver en rigtig svær kamp, men vi skal vinde den for at vinde gruppen, siger han.

- Island spiller meget stabilt. Men jeg synes ikke, de spiller så godt, som de har gjort. Men igen så er de bare uortodokse, konstaterer fløjen, der håber, at Danmark kan udnytte sin kontrafase til at afgøre kampen.

- Island ser ud til at være et hold, der løber rigtigt godt hjem. Så jeg tror, vi får problemer med at få vores første bølge i kontraen til at køre. Men igen. Hvis vi kan løbe med det tunge kontraspil, vi har forsøgt, så skal vi nok få de kontramål, der gør, at vi kan rykke fra dem, mener Anders Eggert.

Han roser i øvrigt Ulrik Wilbek for at gennemføre sine spareforanstaltninger til spillere som Mikkel Hansen og i tirsdagens kamp også René Toft Hansen og Niklas Landin.

- Ulrik har gjort det rigtige ved for eksempel at spare Mikkel og sørge for, at folk har fået både mentale og fysiske pauser. Der har været den rette start på VM, konstaterer Eggert.

Der i øvrigt blev set i fornøjelig leg med to små piger, som tydeligvis syntes, at Eggert bare var sagen.

- Det er mine to små niecer på to og fire år. De er store fans. De har klaphat og det hele. Jeg er ellers røget ned i anden række, efter konen er blevet gravid. De glæder sig til at få en kusine. Men så længe hun ikke er der, er jeg god nok, griner Anders Eggert på vej ud af Palacio de los deportes San Pablo.

Læs også: