KØB PLUS!

DR eller TV2 - hvem vinder håndbolden?

Hvilken tv-kanal har skabt den bedste dækning af de danske håndboldherrers kampe?

De danske håndboldherrer har fejet alt modstand af banen i deres vej frem til kvartfinalen. Imens har knap ni millioner danskere sammenlagt siddet klistret til skærmen og overværet løjerne på banen, når enten DR1 eller TV2 har transmitteret Danmarks kampe.

Men på søndag rejser der sig et interessant spørgsmål. For såfremt Ulrik Wilbeks drenge spiller sig i finalen, vil der kunne opstå en decideret krig om seernes besøg for både DR1 og TV2, da de begge viser kampen.

Så spørgsmålet er, hvilken kanal har klaret sig bedst indtil nu, og hvem har de bedste kommentatorer og tv-værter?

Stem herunder og send også gerne en kommentar i bunden af artiklen.

  

Afstemning

  

Afstemning

  

Afstemning

  

Afstemning

Din kommentar

Kommentarer

DR et friskt pust med dejlig humor SÅDAN..

Skrevet af Anonym, Onsdag den 23. januar 2013, 10:18

Helt klart er det DR der holder skansen hvad angår kommentarer omkring håndboldt spillet. Dejlige friske bemærkninger med en morsom strejf af humor, GODT GÅET Jens Jacob Juulsager og Søren Herskin, keep going on. En fyr som JJ der er først i 20érne, jamen hvad fører det ikke til HUTTE LI HUT hvor det svinger....

TV er bedst!

Skrevet af Anonym, Onsdag den 23. januar 2013, 10:16

Jeg kan slet ikke forstå at i ikke kan lide TV2, og da slet ikke Nyegaard og Kristensen. Jeg syntes det er helt fantastisk, at de også har humor, ellers bliver det da for kedeligt. Jeg gider næsten ikke se håndbold når det er på DR, det er bare som om, at DR er en 'gammelmandskanel' i modsætning til TV2, det er der sikkert mange af jer der ikke mener det er, det er vel også fair nok.
Fortsat god dag!

Nygaard er træls

Skrevet af Anonym, Onsdag den 23. januar 2013, 09:00

Jeg synes personligt selv at TV2 har den bedste håndbolddækning, dog savner jeg Lars Christiansen. Ham og Boldsen sammen kunne være et perfekt match, måske som kommentatorer, Er desværre blevet træt af at hører på Nygaard og Kristensen, tydeligt at hører på Nygaard at han er jaloux over at han ikke er landstræner, og så kommer de bare med nogle kommentar som er pisse lige gyldige, de skal Kommentere kampe ikke prøve på at lave Comedy.
Ærgerligt at skulle skrue ned fra ens fjernsyn under kampen for at hører på tosserne fra Tv2.
For alt deres dækning før og efter kampen er jo perfekt!

Ærgerligt der ikke er plads til Lars på TV2

Skrevet af Anonym, Onsdag den 23. januar 2013, 01:59

Personligt synes jeg det er en skam at man ikke har kunne finde en plads til Lars Christiansen på TV2. Han havde været en perfekt mand på linien nede blandt spillerne. Han er yderst vellidt af alle og dermed også af seerne.

Mht. kommentatorerne er det klart Nyegaard og Kristensen som er de mest medlevende i de tætte kampe. Det taler, skriger og opfører sig på en sådan måde at man næsten føler de sidder i stuen ved siden af en !

DR foretrækkes...

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 20:37

...men mest fordi TV2 kører efter det samme latterlige format hver gang der er længerevarende sportsbegivenheder. Det hele skal være letfordøjeligt og helst ikke for dybdegående. Hvis vi starter med Morten Ankerdal så virker det mest om om han er med for hyggens skyld. Han udstråler kun at det er drengene der er samlet igen og nu skal det være (ubevidst?) bøvet og åndsvagt at høre på. Både Boldsen og Jacobsen er gode eksperter qua deres erfaring som spillere men de bliver bare trukket ned af Ankerdal og TV2's måde at afvikle deres udsendelser på. Det skal helst være lidt for sjov og de skal alle 3 selv fremstå som stjerner på skærmen. Hvad angår Thomas Kristensen og Bent Nygaard så er det samme procedure for de to herrer som altid. Nygaard kan kun bedømme spillet som verdensklasse eller det stik modsatte, der er ikke meget imellem. Thomas Kristensen skal helst få fyret så mange one-liners af i løbet af kampen så TV2 har et lydspor til sammendragene( der iøvrigt genbruges på det skammeligste i løbet af turneringen). Han bidrager ikke med noget relevant til spillet på banen. Og slutteligt så håber jeg at Bent Nygaard foreslår at hvis DK vinder så skal Thomas Kristensen kronrages.

Ikke enig vedr. Juulsager

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 19:49

Jeg er på ingen måde enig hvad angår Jens J. Juulsager. Han er godt inde i sagerne, er en god formidler og gør det sjovt at høre håndbold. Han har fået mig til at skifte fra TV2!

Hej!

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 17:48

Jeg kan ikke forstå hvorfor Peter Møller skal være i Spanien, når han ikke har noget med håndbold at gøre og aldrig har været aktiv inden for den sportsgren! Men Lars er en god kommentator!

Peter Møller vs Morten Ankerdal

Skrevet af Anonym, Onsdag den 23. januar 2013, 09:48

Hvis dit argument for at Peter Møller ikke skal være i Spanien er at han aldrg har haft ngoet med håndbold at gøre, ja så holdet det ikke.
Jeg vil så gerne spørger dig havd Morten Ankerdal har haft at gøre med håndbold??

Morten Ankerdal er en intiligent ung mand

Skrevet af Anonym, Mandag den 28. januar 2013, 19:28

Morten Ankerdal er en intiligent ung mand, der forstår at sætte sig ind i stoffet, hvilket klart fremstår ved hans reportager

Morten Ankerdal er en intiligent ung mand

Skrevet af Anonym, Mandag den 28. januar 2013, 19:28

Morten Ankerdal er en intiligent ung mand, der forstår at sætte sig ind i stoffet, hvilket klart fremstår ved hans reportager

Morten Ankerdal

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 18:01

Når det kommer til stykket så er Morten Ankerdals erfaringer med håndbold også beskedne!!

Gider ikke høre tv2

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 17:45

Det er meget svært at sidde og høre på alle værterne i TV2, de er så sikker på at de altid har ret. Utrolig bedrevidende
Sanne S

Pinlig Jens Jacob Juulsager

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 17:18

Hej

Synes DR's Jens Jacob Juulsager er mega pinlig at høre på, hans forsøg på smarte bemærkninger falder helt igennem og ved for lidt om håndbold har ondt af Søren Herskind, som måske er den bedste med kommentator der er hvis man ser på alle kanaler.

Men det var jo det samme da Per Skaarup rettede på Holger Rasmussen.

Det perfekte setup er TV2, men med Søren Herskind i stedet for Bent Nygaard.

Pinlig Jens Jacob Juulsager

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 17:18

Hej

Synes DR's Jens Jacob Juulsager er mega pinlig at høre på, hans forsøg på smarte bemærkninger falder helt igennem og ved for lidt om håndbold har ondt af Søren Herskind, som måske er den bedste med kommentator der er hvis man ser på alle kanaler.

Men det var jo det samme da Per Skaarup rettede på Holger Rasmussen.

Det perfekte setup er TV2, men med Søren Herskind i stedet for Bent Nygaard.

Hvem og hvorfor

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 17:16

Hvorfor skal vi altid have denne slags afstemninger på BT? Det er mere interessant, at vi som seer får en god dækning - det kunne man få, hvis de to kanaler samarbejdede i stedet for at modarbejde hinanden (og dermed seerne).
NB Det kunne også være interessant med en afstemning om, hvem der dækker WM bedst enten BT eller Ekstra Bladet!

DR klart bedst

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 17:06

Jeg plejer at være mest til TV2, men må godt nok indrømme, at DR vinder den i år. TV2s kommentatorer er ufattelig negative og uendelig kedelige at høre på, der er der mere liv over DR. Studiedækningen er dog meget jævnbyrdig

tv3 sport

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 16:57

Hvor er tv3 sport henne? De er eksponent for god håndbold dækning...

Helt enig

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 17:20

De er rigtig gode, deres ekspert kommentatorerer mega gode.

kommentatorerne

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 16:44

Dejligt at undgå de to selvfede herrer på tv2 ved at se håndbolden på DR. Det bliver godt at kunne vælge når vi skal spille semi.

Alt for meget Håndbold

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 16:44

Det er ufatteligt så meget Håndbold der bliver sendt ---
det er utroligt OVER EKSPONERET ,!!!!!

og det er altså ikke allle der gider at se så ligegyldigt et spil !!
Så gud hjælpe mig også på News bliver der sendt Håndbold , l
ad en kanal EN EN EN kanal sende håndbold
og lad os andre så blive fri for det forfærdelige spil !!!

Med venlig hilsen mikkel Bøttzauw

det da sjovt..

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 16:29

med de kommentarer om tå-krummende kommentarer fra TV-2's kommentarer - alle jeg har talt med, og jeg er enig, synes DR's kommentarer er endegyldigt elendige, og netop prøver at redde det med latterlige billedsprog, som; "Hansen - manden fra månen"

Derudover kommenterer de som vinden vejer, og den vejer fanme meget i håndbold - det er dødsygt at høre på at de er positive omkring en spillestil eller en spiller det ene øjeblik, og det næste negativ pga en fejl. Der er TV-2 KLART bedre

Og afstemningen, hvor uenig I ned er, viser nok lidt om at den generelle holdning til det, og ikke tilfældigheder..

DR sejrer stort!

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 16:22

Meget enige i jeres andres kommentarer. Selvom TV2 står til at vinde herinde, så er der meget mere kvalitet i DR's dækning!

Dr

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 15:20

Dr er en vidunderlig institioner tak for alt.
Enrico

Håndbold VM

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 15:01

Der er ingen vinder. Jeg kan ikke forstå, hvorfor vi skal bruge så mange resurser ved at der sendes VM på begge kanaler. Spild af penge. Slå jer dog sammen og del udgifterne

Kasper

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 14:59

Det ser ud til TV 2 vinder afstemningen, hvilket jeg ikke er enig i. Det var ligesom ved fodbold EM i sommer, hvor DR's dækning var langt mere fodboldfaglig og relevant, hvor TV 2 stiller med værter i flot tøj og ellers en dækning som sigter efter laveste fællesnævner. TV 2 er kvalmende folkelig - se bare på deres dækning af Tour De France, hvor vi hvert år skal høre hvilken city bike, der er bedst at køre på arbejde på. Irrelevant!

DR er mere professionelt og vedkommende. Desuden synes jeg faktisk Peter Møller er blevet en god vært. Men der skal altså heller ikke meget til at slå konkurrenterne på TV 2. Thomas Kristensen burde være fyret for længst, for at finde på den ene - tåkrummende pinlige - ordleg efter den anden. Alle på TV 2 er på den anden side opdraget til at se Flemming Toft som et kommentator-orakel, hvorfor det må ende i latterlige ordspil fremfor vedkommende analyse og forholdsvis objektiv kommentering.

Leif

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 22. januar 2013, 15:17

Helt enig med Kasper. TV2 skal være folkelige for enhver pris. Derfor ender det med, at det meste er noget bavl.
Iøvrigt hr. journalist: Det hedder ikke sat klistret til skærmen, men siddet klistret ...