KØB PLUS!

Dobbelt Hansen-afbud til Wilbek

Landstræner Ulrik Wilbek må undvære både Mikkel Hansen og Rene Toft Hansen, når landsholdet samles i næste uge.

Wilbek følte sig ellers overbevist om, at specielt Mikkel Hansen ville blive sin skader kvit, da landstræneren for ti dage siden udtog sin landsholdstrup, der mødes i Aalborg på mandag.

Men nu må Ulrik Wilbek altså finde sig i at undvære to af holdets allerstørste profiler til samlingen, der er sidste mulighed for at se spillerne an, inden Wilbek senere i december udtager sin VM-trup, der skal forsvare de rødhvide farver i Spanien til januar.

- For René er situationen fuldkommen klar, idet han endnu ikke er kommet sig over den ribben-skade, han pådrog sig i testkampen mod Argentina i Farum først på måneden, og for Mikkel vil yderligere et par ugers genoptræning af knæet betyde, at han vil kunne være 100 procent klar til VM i januar, siger Ulrik Wilbek i en pressemeddelelse fra DHF.

Dermed er det et stærkt afbudsramt landshold, Ulrik Wilbek har til rådighed i samlingen, der varer i tre dage.

Han har i forvejen fået afbud fra Flensburg-spillerne Lasse Svan og Anders Eggert, Hans Lindberg fra Hamburg, Nikolaj Markussen fra Atletico Madrid og Jesper Nøddesbo fra Barcelona, der alle er forhindret i at deltage i landsholdssamlingen på grund af opgaver for deres klubhold.

Læs også: