KØB PLUS!

DHF: Ikke vores fejl

DHF’s general sekretær vil ikke kommentere direkte på situationen i Slagelse FH og Nordsjælland Håndbold, men ser det ikke som hverken DHF’s eller Divisionsforeningens skyld, at klubberne så til i sæsonen har problemer.

I går kom det frem, at Slagelse FH og Nordsjælland Håndbold er i økonomiske vanskeligheder - blot fem kampe inde i sæsonen. Det kan undre mange, at problemerne kommer så tidligt, når klubberne før sæsonen har fået godkendt økonomien af DHF. I Slagelse FH trak sponsorer sig pludseligt, mens det er uvist, hvad der er skylden i Nordsjælland Håndbold.

 

I DHF vil man ikke gå ind i enkeltsagerne, da man ikke er sat nok ind i klubbernes nuværende situation, men ser dog ikke det som deres skyld, at klubberne er i økonomiske vanskeligheder.

 

- Jeg vil ikke kommentere de to enkelt sager, da jeg ikke er sat ind i det, men man kan ikke bebrejde DHF eller Divisionsforeningen for det. Det skal være mig usagt, hvad der er skyld til problemet, men nogle sponsorer kan have trukket sig. Man skal tænke på, hvis reglerne blev strammet meget mere, så ville flere klubber ikke kunne stille op, så det er ikke en løsning, siger DHF’s general sekretær Morten Stig Christensen til HBOLD.dk og fortsætter:

 

- Der skal selvfølgelig arbejdes på bedre systemer med en hurtigere og bedre kontrol, men det ændrer ikke ved, at en klub kommer i problemer, hvis flere sponsorer trækker sig. Uanset hvad, så vil du altid kunne komme i problemer.

 

HBOLD.dk vil følge situationens udvikling i Slagelse FH’s og Nordsjælland Håndbolds økonomi tæt. Hvis de to klubber går konkurs, så vil der kun være tre klubber tilbage fra Sjælland af i alt 26 ligaklubber i den bedste Herre- og Dameliga, hvis KIF Kolding medregnes som et sjællandsk hold.