KØB PLUS!

Derfor blev Lars Christiansen vraget

Landstræner kalder beslutningen om at undlade Lars Christiansen i fredagens kamp mod Tyskland for en del af et rotationsprincip.

Ifølge håndboldlandsholdets cheftræner Ulrik Wilbek skal man ikke lægge så meget i, at Lars Christiansen ikke er blandt de 14 spillere, der fredag spiller mod Tyskland i en forberedelseskamp til OL.

Lars Christiansen og en anden EM-guldvinder, Mads Christiansen, var ellers i første omgang degraderet til B-landsholdets kamp mod det tyske B-hold, hvilket kunne indikere, at Lars Christiansen kan blive sorteper i kampen om de 14 pladser til sommerens OL i London. Men det afviser landstræneren i en pressemeddelelse.

- Dispositionen med at lade Lars Christiansen, Mads Christiansen og Søren Rasmussen spille fredagens landskamp mod Tyskland på det danske B-landshold er en udløber af en større rotationsordning, hvor alle spillere i OL-bruttotruppen skulle have mulighed for at få lejlighed til at indgå i en relevant sammenhæng set i olympisk perspektiv – altså med 14 spillere på holdet, står der.

I samme pressemeddelelse fremgår det desuden, at Koldings landsholdsveteran alligevel ikke skal spille for B-landsholdet fredag.

- Set isoleret i forhold til Lars Christiansen har denne disposition afstedkommet uforholdsmæssig stor medieinteresse – og i det lys samt set i forhold til, hvor Lars i øvrigt står i sin karriere, mener jeg ikke, det vil være i nogens interesse at fastholde Lars’ medvirken på B-landsholdet, hvorfor han sidder over i kampen i Herning og – som hele tiden planlagt – spiller på A-landsholdet, når vi lørdag på Lars’ gamle hjemmebane i Flensburg igen møder Tyskland, lyder det fra Ulrik Wilbek.