KIF Kolding København skuffede hjemme, da Århus Håndbold kom på besøg og vandt i 888 Ligaen.

Efter fire nederlag i sæsonens første fire kampe, har Århus Håndbold fået vendt situationen til fremgang.

I 888 Ligaen bød lørdagen således på endnu en sejr, da aarhusianerne ude besejrede KIF Kolding København med hele 27-21.

Det var såmænd tredje sejr i træk for Erik Veje Rasmussens tropper, der med sejren nåede op på seks point efter syv kampe og hoppede forbi netop KIF i tabellen.

For KIF derimod var det tredje nederlag på stribe, hvilket må frembringe bekymrede miner i den ambitiøse håndboldklub.

Hjemmeholdet kom ellers bedst i gang og bragte sig foran 2-0 ved Morten Bjørnshauge, men ved 6-6 var det gæsterne, der tog kontrol over kampen, og med tre scoringer i træk bragte Århus sig foran 9-6.

Det blev også 14-10 til aarhusianerne, før KIF's Konstantin Igropulo lukkede første halvleg med sin scoring til 11-14.

Århus havde dog ikke i sinde at lukke hjemmeholdet tilbage i opgøret, for tre scoringer i træk efter pausen øgede gæsternes føring til 17-11, og med 20 minutter igen så det sort ud for KIF bagud 14-20.

Symbolsk lukkede gæsterne opgøret, da Frederik Krarup gjorde det til 27-21 i kampens døende sekunder.

Randers HH hentede sæsonens første point, da det blev til en sejr hjemme over TM Tønder Håndbold på 26-23.

Dermed har Randers to point efter syv kampe.

Ribe-Esbjerg besejrede hjemme GOG Håndbold med 28-25.