Der er blot en uge til, at VM i kvindehåndbold fløjtes i gang i Danmark, og søndag var sidste chance for at finpudse detaljerne for det danske landshold.

Og håndboldkvinderne, der nu ledes af Klavs Bruun Jørgensen, fik ikke en sejr i den sidste test. De måtte i stedet nøjes med 25-25 mod Spanien i firenationersturneringen, der afvikles i netop Spanien.

Danmark kunne faktisk være mest tilfreds med resultatet, for holdet var bagud i størstedelen af kampen. Spanien var på 8-3 efter den første halvdel af første halvleg, men Klavs Bruuns tropper fik halet lidt ind på værterne, og den spanske føring ved pausen lød blot på 12-10.

I anden halvleg løb hjemmeholdet igen fra danskerne. Og seks minutter før tid førte spanierne med 23-20. Men så gik der for alvor gummiarm i den hos værterne, og Rikke Skov kunne med 30 sekunder bringe Danmark foran med 25-24. Det lykkedes dog for spanierne at udligne til sidst.

Det danske landshold har dermed fortsat til gode at lide nederlag under Klavs Bruun Jørgensen. De to andre kampe i firenationersturneringen havde budt på en 33-15-sejr og Tunesien, mens Angola blev besejret med 28-17.

Danmark spiller sin første VM-kamp på lørdag mod Japan - det foregår i Herning.