Danskerklubben Magdeburg satte nimålsføring over styr på 17 minutter.

Jacob Bagersted, Michael Damgaard og Jannick Green vil nok sent glemme den kamp, de var involveret i fredag aften i den tyske Bundesliga. Hjemme mod Füchse Berlin førte deres klub Magdeburg med overbevisende 20-11 efter 43 minutters håndbold. Det lignede en tiltrængt og overraskende sejr til Magdeburg, der inden kampen blot havde vundet to af de seneste syv opgør. Men så gik det galt - helt galt.

Hjemmeholdet gik pludselig helt i stå, hvilket fik hovedstadsklubben til at lugte blod. Gradvist skrumpede føringen, så stillingen med fem minutter tilbage var 23-20. Så tog Füchse-keeper Silvio Heinevetter for alvor fat og lukkede helt af. Kort efter var det helt lige 23-23.

Magdeburgs Robert Weber brød scoringskrisen til 24-23, men med bare fire sekunder igen udlignede Füchse Berlin til slutstillingen 24-24 og sikrede dermed det vanvittige comeback.

Michael Damgaard scorede fem gange i kampen, mens Jacob Bagersted stod for et enkelt. Jannick Green sad på bænken i hele kampen.