KØB PLUS!

Dansk playmaker: EM er slet ikke slut

Det danske landsholds playmaker, Kristina Kristiansen, tror trods nederlaget mod Sverige, at det stadig er realistisk at tro på kvalifikation til mellemrunden

Selvom de danske håndboldkvinder skuffende tabte EM-åbningskampen mod Sverige 26-27, er optimismen stadig intakt.

- Vi må videre. Som Jan Pytlick (landstræner, red.) siger: Det kan få betydning, at vi taber med et mål. Men EM er slet ikke slut for vores vedkommende endnu, siger landsholdets playmaker Kristina Kristiansen, der scorede ét mål på to forsøg mod svenskerne.

Kristina Kristiansen ser sammen med holdkammeraterne nu frem mod torsdagens kamp mod Frankrigs viceverdensmestre, hvorefter den sidste puljekamp mod Makedonien afvikles på lørdag.

- Selvom vi tabte til Sverige, mener jeg, at vi stadig har gode chancer for at spille os videre til mellemrunden, siger Kristina Kristiansen.

Men skal den nås, er minimumskravet sejr over Makedonien. Det bør dog ikke blive noget problem eftersom makedonerne mod Frankrig tirsdag aften leverede håndbold på et meget lavt niveau.

I dag ved middagstid stiller den danske trup op til pressemøde på spillernes hotel i den serbiske by Nis, og sidst på eftermiddagen afvikler de et træningspas. Ved dette er der mulighed for, at Dansk Håndbold Forbunds nye sportschef, Ulrik Wilbek, kigger med fra sidelinien. Efter han de seneste dage har haft det danske herrelandshold i træningslejr i Aalborg, bruger han onsdagen til at flyve til Serbien.