KØB PLUS!

Dårligt VM-forsvar udløser internt møde

Der er ikke noget med at hvile på laurbærrene for det danske landshold

Derfor var der torsdag morgen indkaldt til møde om det danske forsvar. Her havde assistenttræner Henrik Kronborg og U19-landstræner Claus Hansen, der også er med omkring holdet under VM, fundet videoklip med de problemer, som den danske defensiv havde i kampen mod Island. Med på mødet var de danske spillere, der dækker de fire midterste pladser i forsvaret.

- Vi fik kigget på, hvad vi kan gøre bedre, specielt inde omkring stregspilleren. Det var vi ikke gode nok til mod Island, og det skal vi have forbedret til resten af turneringen, siger Rene Toft Hansen, som mener, det er helt på sin plads, at det danske forsvar har fået kritik, selvom holdet vandt sikkert over Island

- Det er helt i orden. Vi får slet ikke lavet nok frikast og har generelt ikke gjort det under slutrunden. Den store nøgle er, at vi skal være mere aggressive. Vi skal have mere hårdhed, skrue op for den fysiske del og se, hvad dommerne tillader. Så må vi se, hvor er niveauet er i den her turnering. Hvor går grænsen? Hvor meget kan vi spille med musklerne, før det bliver straffet? Det har vi en gratis kamp mod Makedonien til at finde ud af, hvor vi virkelig kan gå til stålet, siger Rene Toft Hansen.

Landstræner Ulrik Wilbek talte også på pressemødet om holdets defensive problemer mod Island. Men han afviser, at det er noget, der skaber bekymring.

- Jeg bekymrer mig ikke endnu. Overhovedet ikke. Jeg ser bare på hver dag, om vi ikke kan forbedre os en lille smule. For vores offensiv er stadigvæk så stærk, at hvis vi kan blive en tre-fire mål bedre i forsvaret, så ser det godt ud, lyder analysen fra den danske landstræner.

Læs også: