KØB PLUS!

Chok: Tvinger Knudsen til VM-afbud

Ulrik Wilbek må undvære stregspiller Michael V. Knudsen, når landsholdet til januar skal til VM i Spanien.

Det er Michael V. Knudsens klub Flensburg-Handewitt, som stiller sig på bagbenene og forhindrer den stærke stregspiller i at kæmpe om VM-metal for Danmark.

Afbuddet er en konsekvens af den kontraktforlængelse, som Knudsen og Flensburg-Handewitt netop har indgået. I kontrakten, der gælder til sommeren 2014, har tyskerne ganske enkelt forlangt, at Michael V. Knudsen ikke deltager ved VM i Spanien.

Og selvom Knudsen altså har accepteret dette krav, så ærgrer det ham, at det er kommet dertil.

- Der skal ikke herske tvivl om, at jeg naturligvis havde deltaget på landsholdet, hvis ikke Flensburg havde sat mig stolen for døren i denne kontraktforlængelse, siger Michael Knudsen og fortsætter:

- Klubben har udtrykt tvivl om, hvorvidt vi spillere vil kunne spille på topniveau i de afgørende kampe i foråret efter et forløb, hvor OL har været årsag til, at jeg stort set ikke har kunnet holde pause i over et år. Det aspekt har de vægtet tungt i vores forhandlinger og det har jeg i sidste instans måttet bøje mig for, siger Michael Knudsen, som derfor heller ikke er med, når landsholdet i den kommende weekend møder Argentina ved et dobbeltarrangement i Farum og Odense.

Hvorvidt Michael V. Knudsen er i spil til en plads på landsholdet, når der er EM på hjemmebane i 2014, meldes der i første omgang ikke noget om.

Læs også: