Mouna Chebbah tror på sejr over Rusland, og at Tunesien på den måde spiller sig tilbage i kampen om OL-billetterne.

Ganske vist tabte Tunesien 24-28 til Danmark i OL-kvalifikationen. Men det betyder ikke, at de tunesiske spillere har afskrevet chancen for, at komme med til sommerens store sportsarrangement i London er forpasset. - Jeg tror på, at vi kan besejre Rusland (lørdag aften, red.), og så er vi lige pludselig med i kampen om adgangsbilletten igen, sagde Mouna Chebbah, der med syv mål blev tunesisk topscorer sammen med Raja Toumi. Mouna Chebbah, der til daglig spiller i den danske ligaklub Viborg HK, ærgrede sig over nederlaget mod Danmark. - Vi spillede fantastisk i første halvleg, men kunne desværre ikke holde dampen oppe efter pausen. Her slap vores kræfter op. Vi har kun syv klassespillere, mens Danmark har 16. Det er ikke tilfældigt, at Danmark ved VM (i Brasilien, red.) blev nummer fire. Jeg tror, de har gode chancer for at spille med om medaljerne i London, sagde Mouna Chebbah.